CONCURS pentru Congresul National al Studentilor la Comunicare

0

În curând se întâmplă Congresul National al Studentilor la Comunicare, iar organizatorii s-au gândit și la un CONCURS pentru tine: Ghiceste tema ediției aniversare a Congresului National al Studenților la Comunicare. Urmărește pagina de Facebook CNSC si ghicește care este tema ediției de anul acesta.

Răspunde printr-un comentariu pe pagina de Facebook a organizatorilor până pe data de 7 martie, ora 23.59 și poți câștiga 2 invitații la CNSC 2013. Câștigătorul va fi ales dintre cei care au dat răspunsul corect.

teasing-cnsc--stratosfera

teasing-cnsc-vodka

 

teasing-cnsc-ingeri

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează