Concurs Național de Evaluare în Educație

0

Fundația de Evaluare în Educație a stabilit calendarul Concursului Național Evaluare în Educație pentru etapa a II-a, anul școlar 2013-2014.

Astfel, datele fixate sunt următoarele:
• Matematică – 22 februarie 2014
• Limba și literatura română – 8 martie 2014
• Fizică – 22 martie 2014
• Limba engleză – 29 martie 2014
• Informatică – 17 – 23 mai 2014

Această etapă se adresează tuturor elevilor din învățământul primar, gimnazial și liceal și are ca scop evaluarea și fixarea cunoștințelor dobândite până în momentul concursului. Informațiile complete pentru fiecare disciplină în parte, legate de înscrierea elevilor în unitățile școlare organizatoare, vor fi disponibile pe site-ul www.evaluareineducatie.ro, cu două săptămâni înainte de data desfășurării.

Structura subiectelor este disponibilă tot pe www.evaluareineducatie.ro și este valabilă pentru întregul an școlar. Programa se afișează cu două săptămâni înainte de data concursului.

Etapele sunt independente, ceea ce înseamnă că elevii care nu au participat la prima etapă, o pot face necondiționat la etapa a II-a.În plus, pentru disciplinele Limba română și Matematică, acum se pot înscrie și elevii clasei I.
În funcţie de rezultatele obţinute, elevii pot câştiga premii la nivel naţional (medalii – aur, argint, bronz, diplome de merit) şi la nivel judeţean (diplome de merit). Toți participanții primesc diplome de participare și își pot mări șansele de a se califica la etapa competițională (se organizează doar la Limba română și Matematică).

Pentru reintroducerea concursurilor Evaluare în Educație în județele: Dolj, Bistrița-Năsăud, Maramureș, Bacău,Constanța, Buzău, Teleorman și Satu Mare, Fundația de Evaluare în Educație vă invită să semnați petiția online.

O noutate cu care vă întâmpină organizația este blogul Fundației de Evaluare în Educație blog.evaluareineducatie.ro, un spațiu virtual dedicat comunicării libere. Aici găsiți articole interesante, care acoperă diverse arii de interes și totodată, aici puteți publica articole care se vor bucura de apreciere națională.

Fiți pregătiți! Competiția continuă!
Mai multe detalii pe www.evaluareineducatie.ro.

evaluare in educatie

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.