Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CONCURS de proiecte pe platforma de responsabilitate socială teimplici.ro

1

Romtelecom și COSMOTE România anunță desfășurarea unui concurs de proiecte pe platforma de responsabilitate socială teimplici.ro.

Votul pentru stabilirea domeniilor eligibile continuă până la 31 august .

Romtelecom și COSMOTE România anunță, începând cu luna septembrie 2014, derularea unui concurs de proiecte al căror obiectiv va fi acela de a răspunde priorităților exprimate de utilizatorii platformei teimplici.ro. Votarea temelor prioritare în care vor putea fi înscrise proiecte continuă până la 31 august.

 Teimplici

Platforma teimplici.ro înregistrează, începând din luna iunie, opțiunile publicului larg cu privire la direcțiile prioritare pentru dezvoltarea societății, în care este nevoie urgentă de proiecte și investiții. Procesul de votare rămâne deschis până pe 31 august.

Până la această dată, peste 1.500 de voturi au fost inregistrate pe teimplici.ro.

Pe baza voturilor înregistrate, la începutul lunii septembrie 2014, Romtelecom și COSMOTE vor lansa un concurs de proiecte, urmând ca cele mai populare și bine argumentate dintre ele să fie finanțate. La departajarea proiectelor înscrise vor conta, în mod egal, aprecierea juriului și susținerea comunității platformei teimplici.ro. Detaliile despre mecanismul concursului, domeniile eligibile, componența juriului și criteriile de selecție a proiectelor vor fi disponibile pe platformateimplici.ro, la începutul lunii septembrie 2014.

Utilizatorii platformei teimplici.ro pot propune și susține, în continuare, pe lângă temele prioritare – EDUCAȚIE, SĂNĂTATE, MEDIU, PROTECȚIE SOCIALĂ, DEZVOLTARE, INOVAȚIE – și ariile concrete de intervenție asociate acestora. Prin adăugarea de voturi și comentarii în dreptul unei arii și prin promovarea acesteia, fiecare utilizator contribuie, practic, la selecția tipurilor de proiecte ce vor putea fi înscrise pe platformă. Proiectele eligibile se vor înscrie în una dintre cele 12 arii selectate în urma votului publicului pe teimplici.ro.

Pentru mai multe informații despre proiect, accesați www.teimplici.ro.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.