Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cluj-Napoca: CONCURS de planuri de afaceri în urma căruia 38 de antreprenori din regiunea Nord-Vest vor beneficia de finanțări de până în 40.000 de euro

0

Fundația Civitas lansează concursul de planuri de afaceri prin care 38 de startup-uri din Nord-Vest vor primi finanțări de până la 40.000 de euro

Fundația Civitas pentru Societatea Civilă – Filiala Cluj-Napoca, lansează astăzi, 26 octombrie, concursul de planuri de afaceri în urma căruia 38 de antreprenori din regiunea Nord-Vest vor beneficia de finanțări de până în 40.000 de euro.

Concursul este organizat în cadrul proiectului „NOI AntrepreNORI”Un PLUS pentru START UP-urile Regiunii Nord-Vest (programul România Start-up Plus). Pe parcursul ultimelor luni, cu sprijinul unor profesioniști în domeniu, Fundația Civitas și partenerii săi au instruit peste 300 de noi antreprenori.

Competiția se adresează atât absolvenților cursurilor amintite cât și celor care au obținut anterior un certificat de competențe antreprenoriale. Cei interesați își pot înscrie planurile de afaceri în concurs în perioada 26 octombrie – 12 noiembrie 2018 la ora 17:00. Metodologia de înscriere și mai multe detalii despre proiect sunt disponibile aici: https://www.civitas.ro/proiecte/noi-antreprenori.

În privința finanțărilor, dintre cele 38 de planuri selectate, 12 vor beneficia de un ajutor de minimis de 40.000 de euro, iar 26 de un ajutor de minimis în valoare de € 30.000 (în ambele cazuri suma se va echivala în lei). Afacerile vor trebui să fie înființate într-un oraș din regiune (județele Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare sau Sălaj). După ce își vor înființa firmele, câștigătorii concursului vor beneficia gratuit de stagii de practică, servicii personalizate de consultanță și mentorat timp de 18 luni.

Partenerii care implementează proiectul sunt: Fundația Civitas pentru Societatea Civilă – Filiala Cluj-Napoca alături de partenerii săi, Grupul de Consultanță pentru Dezvoltare DCG SRL și Asociația Centrul pentru Politici Publice.

Proiectul este co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman, POCU/82/3.7/104273. Bugetul total al proiectului este de 8.900.412,34 lei, din care 7.534.576,40 lei sunt contribuție UE, 1.329.631,13 lei sunt contribuție din bugetul național și 36.204,81 lei este valoarea co-finanțării eligibile a Beneficiarului.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.