Concurs de idei stiintifice inovative

0

Fundatia SCIENTICA, sub auspiciile Academiei Oameniilor de Stiinta din România, organizeaza concursul IDEI STIINTIFICE INOVATIVE. Concursul se adreseaza elevilor, studentiilor si tinerilor cercetatori pâna în 30 de ani.

Premiile concursului, acordate de un juriu format din membrii A.O.S.R., vor fi în cuantum de 1800 EUR:
– Premiul I (1000 EUR);
– Premiul II (500 EUR);
– Premiul III (300 EUR).

Câstigatorii vor fi sprijiniti pentru valorificarea ideilor si tehnologiilor premiate.
Regulamentul concursului este publicat pe site-ul A.O.S.R., www.aos.ro

Înscrierea se va face on-line la adresele web:

Etapa 1 – http://spreadsheets .google.com/ viewform? formkey=dGVSNTMy eWthd3kxSmo3eVhi NDVZU1E6MA
Etapa 2 – http://spreadsheets .google.com/ viewform? formkey=dHljMDVf Y1pvYy1OU1hLcXha ZTdVMmc6MA

Concurentii trebuie sa depuna pâna la data de 31 martie 2010 propunerea in format electronic la adresa scientica.aosr@gmail.com si tiparita pe hârtie (prin posta) la adresa:

FUNDATIA SCIENTICA/AOSR
Bucuresti, Splaiul Independentei nr. 54, 050094, sector 5,
cu specificarea „CONCURS – IDEI STIINTIFICE INOVATIVE”.

Presedinte A.O.S.R.
General (r) Prof. Univ. Dr. Vasile Cândea

Presedinte Fundatia Scientica
Prof. Univ. Dr. Ing. Adrian Badea

idei-stiintifice-inovative

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.