Concurs de eseuri despre Romania intr-un mod pozitiv!

4

Concurs de eseuri despre Romania intr-un mod pozitiv!

Compania wmrbusinesstv te provoaca la o competitie speciala: scrie despre Romania intr-o nota pozitiva si poti sa castigi premii ce insumeaza 10.000 euro, anunta stiri.acasa.ro

Tema acestui concurs este realizarea unui eseu despre Romania intr-un mod pozitiv, abordand teme filozofice, literare sau stiintifice prin mijloace originale. Nu impunem nici o linie directoare, lasam imaginatia Dumneavoastra sa lucreze libera. Intrati complet in atmosfera sarbatorilor de Craciun cu toata bunatatea, candoarea si frumusetea lor si creati un eseu spectaculos, nemaivazut si nemaiauzit in si despre Romania.

Mai multe informatii aici: wmrbusinesstv.ro/info/concurs-literar-despre-romania

 

logo concurs literar

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

4 comentarii

 1. avatar

  Credeti ca este pe bune?
  Nu prea pare realist sa evaluezi intr-o zi, in mod impartial si corect, toate lucrarile inscrise. Cine evalueaza, nu exista juriu sau specialisti specificati din diverse domenii.
  Ceva e la mijloc si nu e pozitiv.
  Va rog sa va interesati

 2. avatar

  Şi mie mi se pare puţin ireal, numai când mă uit la valoarea premiilor. Pe de altă parte nici nu ştiu cine sunt WMR BUSINESS TV, voi îi cunoaşteţi?

Comentează