Concurs de desen pentru copiii intre 6 si 11 ani la „Calatorie educativa in lumea satului”

0

„Calatorie educativa in lumea satului” a pregatit un concurs de desen pentru copiii intre 6 si 11 ani

Echipa ”Calatorie educativa in lumea satului” organizeaza pentru voi un minunat concurs de desen, cu tematica ”Vacanta de poveste”. Arata-ne cum iti imaginezi vacanta ta de poveste si ”Calatorie educativa in lumea satului” te premiaza!

Va invitam – pe voi cei cu varsta cuprinsa intre 6 si 11 ani – pentru a ne colora vacanta cu desenele voastre. Cele mai expresive desene vor fi premiate cu zeci de premii constand in: carti si reviste pentru copii, accesorii/articole vestimentare si o excursie de 1 zi la Varasti pentru 2 dintre castigatori (29 septembrie 2012).

Concursul se desfasoara in perioada 25 iulie-10 septembrie, castigatorii fiind selectati si anuntati in perioada 10-12 septembrie 2012.

Incepand cu data de 12 septembrie 2012, organizam o Expozitie cu desenele voastre la sediul Asociatiei Roi (aroi.ro). In aceeasi cocheta locatie va intampinam cu drag pe 22 septembrie pentru a va premia.

Asteptam desenele voastre in format A4 (creion, carioca, acurela, tempera s.a.), in intervalul mentionat, la adresa: Larisa Popescu, OP 82, CP 32, sector 4, Bucuresti.

Va rugam sa precizati urmatoarele informatii: nume, prenume, varsta, nume parinte sau invatator, date de contact.

”Calatorie educativa in lumea satului” este un proiect realizat in cadrul Asociatiei Lume Buna. Multumim partenerilor ce ne sunt alaturi in organizarea si promovarea concursului: Asociatia ROI, Editura Egmont, ECDL si parteneri media: Itsy Bitsy, Romania Pozitiva si Dilematix – supliment Dilema Veche.

Te invitam alaturi de noi sa descoperi BUCURIA JOCURILOR!

Succes!

 Sursa: aici.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează