Concurs de desen pentru copiii intre 6 si 11 ani la „Calatorie educativa in lumea satului”

0

„Calatorie educativa in lumea satului” a pregatit un concurs de desen pentru copiii intre 6 si 11 ani

Echipa ”Calatorie educativa in lumea satului” organizeaza pentru voi un minunat concurs de desen, cu tematica ”Vacanta de poveste”. Arata-ne cum iti imaginezi vacanta ta de poveste si ”Calatorie educativa in lumea satului” te premiaza!

Va invitam – pe voi cei cu varsta cuprinsa intre 6 si 11 ani – pentru a ne colora vacanta cu desenele voastre. Cele mai expresive desene vor fi premiate cu zeci de premii constand in: carti si reviste pentru copii, accesorii/articole vestimentare si o excursie de 1 zi la Varasti pentru 2 dintre castigatori (29 septembrie 2012).

Concursul se desfasoara in perioada 25 iulie-10 septembrie, castigatorii fiind selectati si anuntati in perioada 10-12 septembrie 2012.

Incepand cu data de 12 septembrie 2012, organizam o Expozitie cu desenele voastre la sediul Asociatiei Roi (aroi.ro). In aceeasi cocheta locatie va intampinam cu drag pe 22 septembrie pentru a va premia.

Asteptam desenele voastre in format A4 (creion, carioca, acurela, tempera s.a.), in intervalul mentionat, la adresa: Larisa Popescu, OP 82, CP 32, sector 4, Bucuresti.

Va rugam sa precizati urmatoarele informatii: nume, prenume, varsta, nume parinte sau invatator, date de contact.

”Calatorie educativa in lumea satului” este un proiect realizat in cadrul Asociatiei Lume Buna. Multumim partenerilor ce ne sunt alaturi in organizarea si promovarea concursului: Asociatia ROI, Editura Egmont, ECDL si parteneri media: Itsy Bitsy, Romania Pozitiva si Dilematix – supliment Dilema Veche.

Te invitam alaturi de noi sa descoperi BUCURIA JOCURILOR!

Succes!

 Sursa: aici.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează