Concurs Consumix: “Cum poti sa-ti mentii un trup frumos si sanatos fara sa renunti la cosmetice?”

0

Campania Consumix lansează un nou concurs. Provocarea este sa gasim cat mai multe aternative la cosmeticele clasice. De ce? 80% din produsele de machiaj si igiena pe care le gasim in magazine sunt un cocktail de substante chimice: parabeni, ftalati, plumb si o lista lunga de compusi sintetici.

Scrie-ne solutiile tale pe pagina Facebook.com/Creionetica.ro, iar postarea cu cele mai multe Like-uri va primi un premiu.

Fundatia Carturesti iti ofera cartea “Inteligenta Ecologica”, a autorului Daniel Goleman. Cunoaste costul ascuns al fiecarui produs cumparat si cum influenteaza asta lumea in care traim.

Detaliile concursului:

Perioada: 13 – 19 decembrie

Tema: Cosmeticele

Unde: Facebook.com/Creionetica.ro

Cum aplic: Postare poate sa fie o informatie, un proiect, o fotografie sau un video legate strict de tema consursului.

Cine castiga: Materialul publicat de tine va fi share-uit pe pagina Creionetica, iar postarea cu cele mai multe Like-uri va fi cea castigatoare. De aceea, recomandam sa iti inviti prietenii pe pagina pentru a aprecia postarea ta!

Regulile concursului:

  1. Un user poate posta maxim doua materiale in cadrul concursului. In caz contrar, vor fi luate in considerare doar primele doua.
  2. Organizatorii isi rezerva dreptul sa stearga orice materiale sau mesaje tendentioase postate pe pagina.

Consumix este o campanie despre societatea de consum in care suntem angrenati.  Prin afise, clipuri si povestiri ne-am propus sa rupem rutina de a consuma “fast” si “nonsense”, rutina de a neglija sanatatea sau mediul in care traim. In sensul asta recomandam: “close all pop-ups”!

Videoclip Consumix:

www.youtube.com/watch?v=MJjK2N5NuUM

Premiul este oferit de: Fundatia Carturesti

Organizatori: Creionetica si Societatea pentru Consum Responsabil

Parteneri: Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca, Federatia Share Cluj-Napoca, Organizatia Studentilor de la Stiinta Mediului

CONCURS COSMETICE

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează