Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concurs COLEGUL MEU | COLEGA MEA. Desene, compuneri și poezii despre diversitate

0

Centrul de Advocacy și Drepturile Omului – CADO lansează Concursul COLEGUL MEU | COLEGA MEA, concurs de creație pentru elevii de școală generală.

Organizația  încurajează implicarea copiilor din învățământul primar care prețuiesc diversitatea să participle în concurs cu desene, compuneri și poezii despre colegul preferat sau colega preferată. Cele mai bune lucrări vor fi premiate cu camere foto și cele mai cool penare și vor fi utilizate în realizarea campaniei de promovare a dreptului egal la educație.

afis concurs scoala pt toti copiii

Dacă ești elev/ elevă, ai între 6 și 14 ani, implică-te în campania “Colegul meu | Colega mea” cu un desen, o compunere sau o poezie, realizate de tine, prin care încerci să descrii colegul tău preferat sau colega ta preferată, descoperind diferențele și asemănările care vă aduc împreună în egală măsură. Încearcă să îți imaginezi cum te-ai simți dacă într-o zi, cineva v-ar interzice să vă petreceți timpul împreună.

Este de ajuns ca până pe 15 martie 2016 să transmiți către Centrul de Advocacy și Drepturile Omului, prin poștă sau pe e-mail, lucrarea pe care vrei să o înscrii în campanie, însoțită de formularul de înscriere pe care îl poți descărca de mai jos și să îl completezi împreună cu părinții sau reprezentanții tăi legali.

Lucrarea ta va fi publicată pe site-ul cado.org.ro și va contribui la promovarea unei școli mai prietenoase pentru copiii vulnerabili.

Mai mult, cele mai interesante 10 lucrări vor fi premiate cu 10 camere de fotografiat compacte iar cele mai bune 20 de lucrări vor fi premiate cu cele mai cool penare, unul pentru tine și unul pentru colegul sau colega ta. Căștigătorii camerelor de fotografiat vor surprinde în fotografii subiectul lucrării înscrise în concurs.

Regulamentul campaniei             |            Forumularul de înscriere

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.