Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CONCURS: Ascultă 5 minute de muzică clasică

0

În 1 iunie, Concursul național pentru elevi
“Ascultă 5 minute de muzică clasică”

Cu ocazia Zilei internaționale a Copilului, sărbătorită în 1 iunie, Radio România Muzical, cu sprijinul Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice, organizează Concursul național pentru elevi “Ascultă 5 minute de muzică clasică”, cu două secțiuni: audiții muzicale pentru elevii claselor gimnaziale și desene inspirate de muzica clasică, pentru elevii claselor primare.

a4_5minHimalaya

În 1 iunie 2016, în intervalul orar 13.10-13.30, la Radio România Muzical vor putea fi ascultate 5 fragmente muzicale pentru care elevii participanți la concurs trebuie să indice autorul și lucrarea din care fac parte. Participarea la concurs se face prin completarea unui formular online care va fi disponibil în prima pagină a site-ului www.romania-muzical.ro. Toți elevii care au recunoscut toate cele 5 lucrări și autorii lor vor primi diplome; prin tragere la sorți, din aceștia se vor alege trei câștigători, rezultatele urmând a fi comunicate la Radio România Muzical pe 1 iunie, la ora 17.15.

Tot în 1 iunie va fi inaugurată și galeria online de desene ale copiilor din învățământul primar primite de Radio România Muzical în cadrul aceluiași concurs național. Galeria foto va fi disponibilă la adresa www.romania-muzical.ro/5minute. Publicul vizitator este invitat să acorde note între 1 și 5 desenelor intrate în competiție; votarea se realizează până în 12 iunie, urmând ca în 13 iunie, Radio România Muzical să publice clasamentul rezultat. Primele trei desene în ordinea descrescătoare a voturilor vor fi premiate, iar primii treizeci de copii din clasament vor primi diplome.

Premiile constau în sejururi în tabere organizate de Himalaya Adventure.
Profesorii tuturor elevilor câștigători vor primi de asemenea diplome.

Regulamentul complet al concursului este disponibil aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comments are closed.