Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concurs ABT Financiar, dedicat copiilor: “Învățăm povestea banilor prin teatru”

0


Banca Transilvania lansează concursul Învățăm povestea banilor prin teatru în cadrul programului său de educație financiară, ABT Financiar. Prin această competiție, banca încurajează elevii din clasele I-IV să învețe despre bani într-un mod mai puțin convențional, prin punerea în scenă a poveştii „Istoria unui Galben” de Vasile Alecsandri şi filmarea ei, actorii fiind chiar copiii.

Premiul este de 3.000 de euro şi va fi acordat echipei care a acumulat cel mai mare număr de voturi în secțiunea ABT Financiar de pe pagina de Facebook BT, în perioada de aplicare în concurs, 3 – 27 mai a.c.
Logo ABT Financiar

Paşi pentru înscriere:
1. Accesarea paginii ABT Financiar de pe siteul BT, pentru consultarea materialelor orientative puse la dispoziție de Banca Transilvania: scenariu şi video-ghid cu sfaturi;
2. Formarea unei grupe formate din 7 copii, care sunt actori în piesa respectivă; aceştia pot fi din clase diferite (I-IV);
3. Realizarea unui material video cu piesa de teatru, care să fie postat pe YouTube.com (un cont nou se realizează prin accesarea paginii https://www.youtube.com, secțiunea “Inregistrare”/”Sign in”). Formatul materialului trebuie să fie următorul: HD, MP4 sau MOV, 9×16 sau 4×3, maxim 25 MB;
4. Completarea pe pagina de Facebook BT, în secțiunea Concurs ABT Financiar, a formularului de participare în care este necesară includerea link-ului materialului video postat pe YouTube. Prin completarea acestui formular, materialul video este încărcat automat în secțiunea “Galerie înscrieri concurs ABT Financiar” de pe pagina de Facebook BT şi, astfel piesa poate fi votată.

Echipa câştigătoare va avea ocazia să pună povestea live în scenă, la începutul lunii iunie a.c., în una dintre sucursalele sau agențiile BT, ocazie cu care banca va acorda premiul.

Infografic_Concurs ABT Financiar_3.05.2016

ABT Financiar este cel mai mare program BT de educație financiară pentru elevi. Programul a fost lansat în luna aprilie, cu ocazia săptămânii Școala Altfel, iar în cadrul său peste 10.000 de elevi au avut ocazia să afle de la echipa Băncii Transilvania cum pot fi gestionați banii şi ce înseamnă o bancă.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.