Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Comunitățile de sportivi amatori vor putea accesa și gestiona propriul Health Score

1

MPG va implementa în 2017 soluțiile digitale dacadoo

Comunitățile de sportivi amatori vor putea accesa și gestiona propriul Health Score

Zürich, Elveția și București, România – MPG (Media Production Group), lider pe piața evenimentelor sportive pentru amatori, a semnat recent un parteneriat cu dacadoo, un inovator în tehnologia digitală pentru evaluarea gradului de sănătate.

Solutia digitala dacadoo_Health Score

Compania elvețiană dacadoo ag dezvoltă și operează o soluție digitală mobilă, adaptată pentru telefoanele tip smartphone, privind implicarea în activități ce influențează gradul de sănătate, incluzând un scor personal – Health Score, un concept propriu patentat la nivel mondial, pentru a permite oamenilor să-și gestioneze activ starea de sănătate într-un mod ușor și distractiv. Compania aplică tehnici motivaționale specifice jocurilor online, caracteristici de colaborare utilizate în zona rețelelor sociale și feedback personalizat pentru a-i determina pe utilizatori să fie activi în permanență.

În calitate de furnizor de pachete de wellbeing pentru companii și de coodonator de evenimente pe segmentul recreațional pentru sportivii amatori din România, MPG a semnat un acord de parteneriat cu dacadoo care are drept scop includerea în portofoliul său de produse a soluțiilor inovative oferite de platforma digitală de sănătate.

Peter Ohnemus, fondatorul și CEO al dacadoo, a declarat: „Chiar dacă piața soluțiilor digitale de sănătate adresate sectorului corporativ din România este încă mică, această țară are un nivel ridicat de digitalizare, respectiv un număr mare de deținători de smartphone în rândurile populației active din orașele mari, iar potențialul de creștere se află acolo. Este important să lucrezi cu partenerul potrivit și, prin urmare, suntem foarte fericiți să colaborăm cu MPG, care este principalul furnizor de evenimente sportive și programe corporate dedicate unui stil de viață sănătos în România”.

Cătălin Ștefan Mocuța, președintele MPG, a adăugat: „Suntem foarte bucuroși să dăm startul acestei colaborări cu dacadoo. Sunt încrezător că soluția digitală oferită de dacadoo va fi foarte apreciată de către comunitățile noastre de sportivi amatori și îi va ajuta să își îmbunătățească stilul de viață și scorul personal de sănătate – Health Score. Este un pas important în cadrul planului nostru pe termen lung de a dezvolta și extinde serviciile pe care le asigurăm membrilor comunităților noastre sportive”.

MPG va stabili un program etapizat pentru a implementa soluția dacadoo în toate proiectele sale sportive naționale în comunitățile formate în jurul acestora, al căror număr total de membri depășește pragul de 80.000 de practicanți amatori și care sunt urmărite de o audiență totală de peste 2 milioane de persoane.

Despre dacadoo:

Soluția digitală de implicare privind sănătatea oferită de dacadoo, pentru telefoanele mobile, permite persoanelor care o folosesc să urmărească, să gestioneze și să înregistreze starea lor sănătate și de echilibru fizic și psihic general într-un mod ușor și distractiv pe propriul smartphone. dacadoo calculează un scor personal de sănătate – Health Score, o valoare numerică de la 1 (nivel scăzut) la 1.000 (nivel ridicat) calculată prin medode științifice. Acest scor de sănătate funcționează ca un indicator personal ce variază în timp real, crescând sau scăzând în funcție de modul în care se schimbă și variază parametrii organismului, starea emoțională și activitățile curente ale fiecărei persoane – exercițiu fizic, nutriție, gradul de stres și durata și calitatea somnului. Pentru a ajuta persoanele să rămână conectate la acest sistem, sunt folosite tehnici de motivare din știința comportamentală și universul jocurilor online, caracteristici sociale și de colaborare specifice rețelelor sociale, precum și feedback-ul personalizat. Compania dacadoo a fost premiată pentru acest proiect inovativ si lucrează cu parteneri strategici din diverse segmente cheie din industrie pentru a oferi această soluție pieței mondiale a serviciilor mobile dedicate sănătății. dacadoo are sediul în Zürich, Elveția.

dacadoo video (90 seconds): https://www.youtube.com/watch?v=RCrm1K28QSY

www.dacadoo.com, http://blog.dacadoo.com, https://twitter.com/dacadoo

Despre MPG:

Cu 20 de ani de experiență în media și marketing sportiv, MPG este lider de piață pe segmentul proiectelor sportive adresate practicanților amatori din România. În prezent, MPG coordonează cea mai mare comunitate de sportivi amatori, care cumulează peste 80.000 de membri. Compania a creat și implementat concepte unice de sisteme multi-sport utilizând platforme IT complexe de comunicare. MPG implementează 5 sisteme naționale de sport pentru amatori în formula Sportainment, oferind participanților acces la sport și entertainment: tenis (+600 de turnee) – www.tenispartener.ro, www.tenis10.ro, ciclism – www.ridersclub.ro, alergare – www.runfest.ro și un sistem de competiții pentru sporturile de echipă, Romanian Corporate Sports – www.corporatesports.ro. Detalii despre MPG se găsesc pe: www.mpg.com.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Un comentariu

  1. avatar

    Este interesant! Numai ca eu inca ma intreb cum vor face aprecierile statistice. Ca spe exemplu nivelul colesterolului si gradul de hipertensiune s-au tot modificat in ultimii zece ani. Adica la cotele actuale sunt declarata bolnava cronica iar in urma cu zece ani avnd acelasi cote eram sanatoasa!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.