Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Comunitatea Restart în Educație te invită la de-a doua ediție a evenimentului RestartEdu Camp

0

Aflat anul acesta la a doua ediție, evenimentul de 3 zile este un spațiu dedicat conectării, învățării, conectării și dezvoltării oamenilor care pun umărul la transformarea educației din România.

RestartEdu Camp reunește 60 de participanți, membri ai comunității și ai ONG-urilor, antrepenori în educație, profesori și reprezentanți ai instituțiilor publice. Printre cei care au participat anul trecut se numără și Alexandru Ghiță, Traian Brumă, Tincuța Apăteanu,  Diana Certan și Monica Mocanu.

Comunitatea Restart în Educație te invită la de-a doua ediție a evenimentului RestartEdu Camp, între 5 și 7 septembrie, la Moeciu de Sus.

restart in educatie

De ce să vii și tu? Dacă ești interesat în mod proactiv de transformarea educației, RestartEdu Camp este spațiul în care te poți conecta în mod direct cu alți profesioniști din educație, te concentrezi pe temele tale de interes, găsești resurse pentru activitatea ta din educație și mai ales, faci parte din comunitatea care contribuie la transformarea educației din România!

Înscrie-te până pe 4 august în RestartEdu Camp și dă-le de veste și colegilor tăi care lucrează alături de tine la transformarea educației în România!

Pasul 1: Click aici și completează formularul!

Pasul 2: Dă vestea mai departe colegilor tăi din organizație!

RestartEdu este comunitatea de practică și învățare a inovatorilor în educație care dorește să pornească o mișcare în rândul oamenilor care pun umărul la transformarea educației în România. De 2 ani construiește un mediu fertil pentru cei care lucrează în educație prin resursele de învățare pe care comunitatea le pune la dispoziție și crearea relațiilor autentice și puternice între profesioniști.

Website: www.restartedu.ro

Facebook: https://www.facebook.com/restartineducatie

restart

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.