Comunitatea Restart în Educație te invită la de-a doua ediție a evenimentului RestartEdu Camp

0

Aflat anul acesta la a doua ediție, evenimentul de 3 zile este un spațiu dedicat conectării, învățării, conectării și dezvoltării oamenilor care pun umărul la transformarea educației din România.

RestartEdu Camp reunește 60 de participanți, membri ai comunității și ai ONG-urilor, antrepenori în educație, profesori și reprezentanți ai instituțiilor publice. Printre cei care au participat anul trecut se numără și Alexandru Ghiță, Traian Brumă, Tincuța Apăteanu,  Diana Certan și Monica Mocanu.

Comunitatea Restart în Educație te invită la de-a doua ediție a evenimentului RestartEdu Camp, între 5 și 7 septembrie, la Moeciu de Sus.

restart in educatie

De ce să vii și tu? Dacă ești interesat în mod proactiv de transformarea educației, RestartEdu Camp este spațiul în care te poți conecta în mod direct cu alți profesioniști din educație, te concentrezi pe temele tale de interes, găsești resurse pentru activitatea ta din educație și mai ales, faci parte din comunitatea care contribuie la transformarea educației din România!

Înscrie-te până pe 4 august în RestartEdu Camp și dă-le de veste și colegilor tăi care lucrează alături de tine la transformarea educației în România!

Pasul 1: Click aici și completează formularul!

Pasul 2: Dă vestea mai departe colegilor tăi din organizație!

RestartEdu este comunitatea de practică și învățare a inovatorilor în educație care dorește să pornească o mișcare în rândul oamenilor care pun umărul la transformarea educației în România. De 2 ani construiește un mediu fertil pentru cei care lucrează în educație prin resursele de învățare pe care comunitatea le pune la dispoziție și crearea relațiilor autentice și puternice între profesioniști.

Website: www.restartedu.ro

Facebook: https://www.facebook.com/restartineducatie

restart

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează