Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Comunitatea ONedu România: APEL PUBLIC pentru declararea Zilei Naționale a Educației Digitale

0

Comunitatea ONedu România, structura elevilor care militează pentru digitalizarea sistemului educațional, lansează un apel public către parlamentarii României, în vederea adoptării Zilei Naționale a Educației Digitale pe data de 20 noiembrie.

Ziua Națională a Educației Digitale vine ca un plus la digitalizarea sistemului educațional din România, încurajând astfel Ministerul Educației, autorități publice locale și organizații non-profit să facă demersuri și activități în această zonă controversată în ultima perioadă.

„Adoptarea unei astfel de zile la nivel național ar arăta că statului încă îi mai pasă de informarea corectă a populației cu privire la ce înseamnă în fapt educația digitală, de ce este importantă digitalizarea sistemului și de ce trebuie investit în acest sector. Vom face toate demersurile necesare pentru ca anul acesta să avem Ziua Națională a Educației Digitale în mod oficial.” a declarat Cosmin Andrei, președintele Comunității ONedu România.

Inițiativa legislativă poate fi vizualizată aici: http://bit.ly/initiativa-zned.

Comunitatea ONedu România a organizat anul trecut, în aceeași dată, un eveniment numit Ziua Națională a Educației Digitale, la care au participa mii de persoane din sfera educațională.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.