Comunitatea Get Inspired se dezvoltă şi se relansează

0

Vă anunţăm relansarea proiectului Get Inspired, care îşi propune dezvoltarea unei comunităţi motivate de evoluţie şi abundenţă în trei direcţii: frumuseţe, sănătate şi  dezvoltare personală.

Principala componentă a proiectului este platforma on-line www.GetInspired.tv/ro care a pus bazele unui mediu dinamic şi uşor accesibil tuturor celor în căutarea unei noi surse zilnice de inspiraţie, motivaţie şi entuziasm.

Get Inspired reuneşte însă comunitatea on-line şi interacţiunea off-line, creând un mix echilibrat între cele două canale. Astfel, comunitatea on-line va fi invitată la nenumărate evenimente off-line: training-uri şi oportunităţi de (auto)cunoaştere, evenimente de networking, schimburi de experienţe şi seri de film şi de carte, toate în domeniul dezvoltării financiare, personale şi spirituale, dar si în domeniul sportului şi frumuseţii.

Profităm de ocazie şi te anunţăm cu bucurie că primul eveniment din această categorie este un workshop pe tema «Găseşte-ţi pasiunea. Urmează-ţi visul » susţinut joi, 14 iulie, de către Tania Tiţa. Nu întâmplător Tania este cea care deschide seria evenimentelor inspiraţionale sub sigla Get Inspired, căci ea este chiar fondatoarea proiectului. Mai mult de atât, în calitate de antreprenor, autor şi speaker motivaţional, cu peste 5 ani experienţă în domeniul dezvoltării personale, Tania inspiră şi impresionează prin pasiunea cu care îşi trăieşte visul şi încrederea in potenţialul fiecăruia dintre noi de a ne manifesta libertatea personală şi de a ne trăi viaţa conform propriilor vise şi valori.

Noi am pornit déjà într-o minunată călătorie a regăsirii de sine, a trăirii misiunii pesonale şi a experimentării acestei vieţi delicioase. Hai şi tu alături de noi ! Dacă şi ţie îţi plac oamenii fericiţi, împliniţi şi sănătoşi. Dacă şi tu simţi că vrei mai mult pentru tine şi mai ales dacă vrei să îţi aduci contribuţia pentru o schimbare pozitivă în lume. Dacă îţi plac proiectele cu caracter motivaţional şi inspiraţional. Dacă vrei să ne cunoaştem şi să creştem împreună.

Atunci vino alături de noi pe www.GetInspired.tv/ro!

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.