Comunitatea Get Inspired se dezvoltă şi se relansează

0

Vă anunţăm relansarea proiectului Get Inspired, care îşi propune dezvoltarea unei comunităţi motivate de evoluţie şi abundenţă în trei direcţii: frumuseţe, sănătate şi  dezvoltare personală.

Principala componentă a proiectului este platforma on-line www.GetInspired.tv/ro care a pus bazele unui mediu dinamic şi uşor accesibil tuturor celor în căutarea unei noi surse zilnice de inspiraţie, motivaţie şi entuziasm.

Get Inspired reuneşte însă comunitatea on-line şi interacţiunea off-line, creând un mix echilibrat între cele două canale. Astfel, comunitatea on-line va fi invitată la nenumărate evenimente off-line: training-uri şi oportunităţi de (auto)cunoaştere, evenimente de networking, schimburi de experienţe şi seri de film şi de carte, toate în domeniul dezvoltării financiare, personale şi spirituale, dar si în domeniul sportului şi frumuseţii.

Profităm de ocazie şi te anunţăm cu bucurie că primul eveniment din această categorie este un workshop pe tema «Găseşte-ţi pasiunea. Urmează-ţi visul » susţinut joi, 14 iulie, de către Tania Tiţa. Nu întâmplător Tania este cea care deschide seria evenimentelor inspiraţionale sub sigla Get Inspired, căci ea este chiar fondatoarea proiectului. Mai mult de atât, în calitate de antreprenor, autor şi speaker motivaţional, cu peste 5 ani experienţă în domeniul dezvoltării personale, Tania inspiră şi impresionează prin pasiunea cu care îşi trăieşte visul şi încrederea in potenţialul fiecăruia dintre noi de a ne manifesta libertatea personală şi de a ne trăi viaţa conform propriilor vise şi valori.

Noi am pornit déjà într-o minunată călătorie a regăsirii de sine, a trăirii misiunii pesonale şi a experimentării acestei vieţi delicioase. Hai şi tu alături de noi ! Dacă şi ţie îţi plac oamenii fericiţi, împliniţi şi sănătoşi. Dacă şi tu simţi că vrei mai mult pentru tine şi mai ales dacă vrei să îţi aduci contribuţia pentru o schimbare pozitivă în lume. Dacă îţi plac proiectele cu caracter motivaţional şi inspiraţional. Dacă vrei să ne cunoaştem şi să creştem împreună.

Atunci vino alături de noi pe www.GetInspired.tv/ro!

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează