Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ComunicatedeAfaceri.ro, relansat cu sectiuni de antreprenoriat social, CSR si ONG

0

Grupul de Educatie si Actiune pentru Cetatenie – GEAC a relansat ComunicatedeAfaceri.ro, un serviciu gratuit si prompt de promovare a entitatilor private, a produselor, serviciilor si a initiativelor acestora. Platforma pune la dispozitia membrilor sectiuni dedicate sectoarelor mari de activitate, noutatea fiind aceea ca organizatiile isi pot publica comunicate specifice antreprenoriatului social, actiunilor de responsabilitate sociala corporativa si sectorului ONG.

geacContul de membru ComunicatedeAfaceri.ro se creeaza prin introducerea unor minime date de contact ale organizatiei, care beneficiaza astfel de functionalitatile si avantajele pe care le ofera site-ul: continut generat de utilizatorii inscrisi pe platforma; postarea de comunicate de presa insotite de imagini; editarea, modificarea comunicatelor din contul de membru; promovarea cu link a adreselor web inserate in articole; afisarea istoricului comunicatelor publicate; incheierea de parteneriate media si promovarea partenerilor prin bannere online.

Lansat in 2008, ComunicatedeAfaceri.ro a devenit incepand cu 2012 un proiect al GEAC, organizatia incercand sa repozitioneze platforma ca liant intre sectorul de business si cel nonprofit si sa stimuleze implicarea companiilor in comunitate. In perioada 2012 – 2015, ComunicatedeAfaceri.ro a promovat proiecte ONG si de responsabilitate sociala prin bannere online si newslettere transmise membrilor. Printre partenerii ONG promovati, se numara Asociatia Aripi Deschise, Fundatia Estuar, Fundatia Sf. Dimitrie, Asociatia Invingem Autismul, Asociatia ViitorPlus, Forumul Tinerilor din Romania.

In prezent, ComunicatedeAfaceri.ro are peste 1000 de membri si un fond de peste 10.000 de comunicate publicate.

Website: www.comunicatedeafaceri.ro; www.geac.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.