Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Competiții cu Premii de 25.000 euro

0

Căutăm antreprenori ai României!

➡️ Ai vrut să începi o afacere, dar n-ai găsit ideea potrivită.
➡️ Te deranjează o problemă din comunitate și vrei să găsești o soluție?
➡️ Ai găsit până la urmă ideea, dar de unde iei resurse?

sursa: aici.

Vino și află cum poți câștiga premii totale de 25,000 euro pentru a-ți dezvolta ideea de business.
Avem pentru tine două super oportunități!

Future Makers ediția 3, este un program educațional complex pentru peste 2000 de tineri antreprenori în cadrul căruia vor avea loc ateliere de antreprenoriat și trenduri de viitor în 25 de orașe în perioada martie-mai. 50 de echipe din toată țara vor fi selectate de juriul competiției și vor primi 4 luni de incubare, mentorat și conectare internațională. Premiile finale sunt în valoare de 20.000 de euro și prezentarea finală va avea loc în 18 noiembrie, în cadrul Future Summit, cel mai mare eveniment despre trenduri de viitor.

Social Impact Award este un program ce are misiunea de a promova educația și punerea în practică a ideilor și a afacerilor sociale printre tinerii cu vârste între 14 și 30 de ani. În cadrul SIA, participanții au acces la o comunitate internațională de antreprenori sociali, premii de 5000 de euro și mentorat din partea unor antreprenori sociali români cu experiență.

Vino cu noi în online să afli mai multe despre aceste două competiții și cum poți aduce impact în societatea în care trăiești!

sursa: aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.