Competitie de idei altruiste care sa imbrace haina de Mos Craciun!

0

3 idei altruiste care sa imbrace haina de Mos Craciun! Aceasta este oferta de competitie propusa de Rompetrol prin programul „Impreuna pentru Fiecare”! Competitia presupune selectarea a 3 idei altruiste care sa imbrace haina de Mos Craciun si sa devina realitate.

Ce trebuie sa faci?

1. Intra pana pe 5 decembrie pe site-ul www.impreunapentrufiecare.ro si inscrie-ti fapta buna pe care vrei sa o faci anul acesta in preajma sarbatorilor.
2. Invita cat mai multi prieteni sa se implice alaturi de tine si/sau sa te voteze si alege o maniera ingenioasa de rezolvare/ameliorare a problemei indentificate.
3. Aduna cat mai multe voturi pe site si pe pagina de Facebook „Impreuna pentru Fiecare”, si ideea ta poate sa prinda viata!

La finalul competitiei, vei avea 1000 E la dispozitie pentru a-ti indeplini fapta buna propusa.Pentru mai multe detalii, poti consulta regulamentul de pe site sau de pe Facebook.

Hai sa demonstram ca impreuna este mai usor sa schimbam lucrurile in bine!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează