Competiţie de fotbal pentru copiii instituţionalizaţi sau din familii modeste

0

Cupa „Şansa Ta” la a patra ediţie:

Competiţie de fotbal pentru copiii instituţionalizaţi sau din familii modeste

București, 29 iunie 2017. Duminică, 2 iulie, Asociaţia Şansa Ta va organiza a patra ediţie a evenimentului sportiv caritabil Cupa ”Șansa Ta”, în colaborare cu Federaţia Română de Sport Corporatist. 110 copii, proveniți din centre de plasament şi din familii cu venituri modeste, vor avea parte de o zi plină de surprize frumoase.

Afis - Cupa Sansa Ta

„Ne bucurăm că am ajuns la a patra ediţie a acestei competiţii de fotbal, în cadrul căreia copiii din medii defavorizate au parte de foarte multă distracţie şi de cadouri neaşteptate. Mulţumim din suflet partenerilor noştri, cu ajutorul cărora putem implica copiii în activităţi sportive, oferindu-le o zi de neuitat!”, declară Gabriel Ciobotaru, Președintele Asociației Șansa Ta.

 

Cupa ”Șansa Ta” va începe duminică, de la ora 09:00, la centrul pentru copii ”The Door” România (Șoseaua Chitila Pădure nr. 1, comuna Mogoșoaia, județul Ilfov) şi va reuni 110 copii din orfelinate şi din comunităţi defavorizate, precum şi copiii de la „Conacul social” din Bilciureşti (Dâmboviţa), fondat de Asociaţia Şansa Ta în 2016.

Anul trecut, aproximativ 100 de copii s-au bucurat de acest eveniment sportiv, sosiți din centre precum SOS Satele Copiilor, ICC România, Centrul de Plasament Periș, Centrul Sfânta Macrina, Fundația ”The Door”, Fundaţia Viaţa şi Lumina.

Sponsorii Cupei ”Șansa Ta” 2017 sunt Kaufland România (sponsor principal), Federaţia Română de Sport Corporatist, Allcot, IT Galaxy, Orhideea Sport, Pizza Hut, P&G, Infinity Trophy, Logistic Legume şi Fructe, Carbon Expert, Websem.

În paralel, Asociaţia Şansa Ta derulează multe alte proiecte în sprijinul comunităţii, precum „O şansă caldă” (o masă caldă oferită în fiecare joi persoanelor fără adăpost din Bucureşti, proiect premiat anul acesta la Gala Societăţii Civile cu locul I),  ,,Zâmbetul din cutie” (cadouri de Crăciun, împachetate în cutii de pantofi, oferite copiilor nevoiaşi), „Voluntar pentru sănătate” (controale medicale gratuite), „Rechizite pentru viitorul tău” (rechizite şi ghiozdane oferite copiilor săraci sau celor din centre de plasament) sau „Să construim speranţe împreună” (construirea de case pentru familiile sărace). Asociaţia Şansa Ta a inaugurat în 2015, la Buftea, o sală de calculatoare, unde își propune să alfabetizeze digital peste 100 de copii proveniți din familii sărace, şi în 2016, în judeţul Dâmboviţa, un „Conac social” unde găzduieşte şi educă copii orfani sau lipsiţi de posibilităţi.

Despre Asociația Șansa Ta

Asociaţia Șansa Ta este o organizaţie non-profit, care promovează dreptul la o viață mai bună pentru copiii și tinerii care urmează să părăsească sau care au părăsit centrele de plasament, prevenind instituționalizarea acestora. De asemenea, asociația își propune să ajute familiile defavorizate, cu mulți copii, din România. Programele dezvoltate se adresează persoanelor sau grupurilor sociale aflate în situații de risc.

Asociaţia Șansa Ta este acreditată de către Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice să acorde servicii sociale, conform Certificatului de Acreditare Seria AF, nr. 000740/22.05.2014.

 

Beneficiar: “ Asociația Șansa Ta”

Conturile  bancare deschise la BCR:

CONT IN LEI         RO64RNCB0591123278690001

CONT IN EURO    RO37RNCB0591123278690002

SWIFT: RNCB RO BU

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.