Competitia ReStart Romania, ultimele 3 zile pentru inscriere. TERMEN LIMITA: 7 OCTOMBRIE 2012!

0

www.restartromania.ro

Daca te-ai saturat sa astepti solutii, actioneaza! Pana pe 7 octombrie ai sansa sa contribui si tu, printr-o idee de proiect, la schimbarea vietii comunitatii si a orasului tau. Daca ideea ta este votata de public si convinge juriul, ai sansa sa primesti 5.000 USD pentru a dezvolta si implementa proiectul mai departe.

O harta a padurilor defrisate, un site unde poti raporta neregulile din sistemul medical sau o platforma unde sa vezi unde se duc impozitele tale, iata doar 3 dintre ideile ReStart Romania de anul trecut.

Oricine poate propune proiecte online despre ce poate fi schimbat in Romania cu ajutorul tehnologiei, de la aplicatii de Facebook care te ajuta sa te descurci in hatisul birocratic al administratiei romanesti sau care te ajuta sa raportezi unde se fac noi lucrari de schimbari ale bordurilor, pana la platforme online si aplicatii de mobil care sa te ajute sa gasesti traseul cu bicicleta prin Bucuresti.

——-

ReStart Romania este o competitie in care se propun, discuta si dezvolta proiecte care promoveaza utilizarea de resurse si tehnologii online pentru rezolvarea unor probleme sociale: transparentizare si acces la date deschise, o administratie publica utila cetateanului, agregare comunitara. 

Aceasta competitie este deschisa tuturor: persone fizice, antreprenori sociali, organizatii neguvernamentale sau entitati comerciale. Pot fi inscrise in ReStart Romania fie idei/proiecte noi, fie idei/proiecte care au fost deja lansate, cata vreme se inscriu in tematica competitiei si conving juriul ca tipul de sustinere pe care il ofera competitia ReStart Romania este ceea ce le lipseste pentru a creste semnificativ impactul proiectului.

ReStart Romania este un proiect al TechSoup Romania, realizat cu sprijinul unei finantari a Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe.

Parteneri: Microsoft RomaniaSenior InteractiveFundatia Romano-Americana.

Realizat cu sprijinul unei finantari din partea Ambasadei SUA in Romania.

O campanie sprijinita de Gandul.info

Alaturi de: MediafaxBusiness MagazinDecat o RevistaGazeta de SudZeList Monitor

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează