Competitia „Hit Me!” si-a ales castigatorii!

0

In perioada 10 noiembrie – 19 decembrie 2014, BestMusic si Agentia de Vise, cu sprijinul SEAT Romania, a organizat „Hit Me!”. Competitia care a avut ca scop descoperirea, promovarea si sustinerea compozitorilor muzicali romani aflati la inceput de drum si-a ales astazi castigatorii.

hit me

Toate piesele inscrise in concurs au fost ascultate si punctate de juriul format din:
– Tudor Chirila
– Loredana Groza
– Andreea Berghea – Director Muzical Kiss FM
– Alex Revenco – Senior Editor Rock Music, Jurnalul National
– Ionut Buha – BestMusic.

Competitia „Hit Me!” s-a adresat tuturor muzicienilor creativi, pasionati, artisti speciali, cu viziune, cu un vibe proaspat, care compun piese autentice, cu atitudine, emotie si care pot transmite un mesaj puternic.Toti cei care au participat au avut sanse egale pentru a castiga marele premiu in valoare de 1000 de euro oferit de SEAT Romania si pentru posibilitatea ca piesa castigatoare sa fie interpretata de unul dintre artistii in voga ai tinerei generatii.
In urma voturilor juriului, castigatorii sunt:

Piesa castigatoare apartine Cristinei Tanase cu 18 puncte, care primeste premiul de 1000 euro oferit de SEAT Romania. Pe locurile urmatoare s-au clasat Aurelian Cojocaru (locul 2 cu 16 puncte) si  Lucian Curelariu,Bruno Mark HuČ›iu si Botond Suranyi pe locul 3, la egalitate cu 13 puncte.

„Hit Me!’ este o competitie neconventionala care lanseaza tuturor compozitorilor talentati provocarea de a-si spune povestea pe ritmul preferat si de a impartasi lumii cantecele care merita sansa de a ajunge ON AIR!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează