Competitia „Hit Me!” si-a ales castigatorii!

0

In perioada 10 noiembrie – 19 decembrie 2014, BestMusic si Agentia de Vise, cu sprijinul SEAT Romania, a organizat „Hit Me!”. Competitia care a avut ca scop descoperirea, promovarea si sustinerea compozitorilor muzicali romani aflati la inceput de drum si-a ales astazi castigatorii.

hit me

Toate piesele inscrise in concurs au fost ascultate si punctate de juriul format din:
– Tudor Chirila
– Loredana Groza
– Andreea Berghea – Director Muzical Kiss FM
– Alex Revenco – Senior Editor Rock Music, Jurnalul National
– Ionut Buha – BestMusic.

Competitia „Hit Me!” s-a adresat tuturor muzicienilor creativi, pasionati, artisti speciali, cu viziune, cu un vibe proaspat, care compun piese autentice, cu atitudine, emotie si care pot transmite un mesaj puternic.Toti cei care au participat au avut sanse egale pentru a castiga marele premiu in valoare de 1000 de euro oferit de SEAT Romania si pentru posibilitatea ca piesa castigatoare sa fie interpretata de unul dintre artistii in voga ai tinerei generatii.
In urma voturilor juriului, castigatorii sunt:

Piesa castigatoare apartine Cristinei Tanase cu 18 puncte, care primeste premiul de 1000 euro oferit de SEAT Romania. Pe locurile urmatoare s-au clasat Aurelian Cojocaru (locul 2 cu 16 puncte) si  Lucian Curelariu,Bruno Mark HuČ›iu si Botond Suranyi pe locul 3, la egalitate cu 13 puncte.

„Hit Me!’ este o competitie neconventionala care lanseaza tuturor compozitorilor talentati provocarea de a-si spune povestea pe ritmul preferat si de a impartasi lumii cantecele care merita sansa de a ajunge ON AIR!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează