Competiția Hello Tomorrow: premii de peste 250.000 euro pentru start-up-uri din știință și tehnologie

0

Hello Tomorrow este cea mai mare competiție globală dedicată start-up-urilor din domeniul științei și tehnologiei și se desfășoară în Paris în luna octombrie. Aflată la a patra ediției, câștigătorul Hello Tomorrow va primi marele premiu de 100.000 euro urmat de alte 10 premii a câte 15.000 euro în domeniile următoare: conectivitate & date, sănătate, energie, transport & mobilitate, apă, stil de viață, calitatea aerului, industrie, agricultură, aeronautică.

HT_Banner Facebook_CS6-02

Conferința Hello Tomorrow de la Paris din 13-14 octombrie va oferi oportunitatea pentru 500 din ideile selectate să interacționeze cu investitori specifici fiecărui domeniu, directori de companii globale și inovatori de pe 5 continente. Ediția 2015, de exemplu, a adus la Summit peste 2500 de participanți din 67 de țări incluzând directorul Google[X], CTO-ul NASA sau CEO-ul Hyperloop. Cele 500 de idei selectate din Europa, America de Nord, America Latină, Asia și Africa vor fi prezentate și în Global Startup Ranking ce va fi publicat în peste 100 de țări și prezentat către investitori direcți, fonduri de investiții și centre de cercetare.

Termenul limită de aplicare este 17 iunie, proiectele fiind jurizate pe baza a 4 criterii: impact, tehnologie utilizată, viabilitate și interdisciplinaritate. Ideile înscrise în competiție trebuie să aibă maxim 2 ani în implementare, pot să fie în stadiul de concept, prototip sau produs, să dezvolte un produs sau un serviciu ce utilizează dezvoltare tehnologică sau științifică și să nu fi primit finanțare mai mare de 400.000 euro până la momentul aplicației.

Pentru mai multe detalii despre competiție, procesul aplicației precum și pentru un cod de referință, Curatorul Hello Tomorrow România, Ciprian Stănescu poate fi contactat la ciprian.stanescu@hello-tomorrow.org

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.