Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Companiile susţin educaţia non-formală în mediul rural

0

„Calatorie educativa in lumea satului” este un proiect educativ realizat in cadrul Asociatiei Lume Buna avand ca misiune: crearea de programe educative ca sursa de inspiratie in educatia copiilor din mediul urban și rural – programe ce au rolul de a dezvolta potentialul creativ al acestora, de a-i provoca sa descopere natura si lumea satului – prin bucuria activitatilor ludice.

In cadrul proiectului – lansam campania „Adopta un sat”  ce este adresata companiilor ce isi doresc sa dezvolte ramura de responsabilitate sociala in directia valorilor evidentiate in proiect: educatie non-formala, egalitatea de sanse, (re)descoperirea naturii si a satului romanesc, bucuria de a fi responsabil.

Cum se pot implica companiile? Compania partenera care alege sa se alature proiectului in cadrul campaniei „Adopta un sat” o poate face oferind SUSTINERE prin:

  • Experienta profesionala a specialistilor din companie ce pot oferi consultanta voluntarilor din proiect in activități specifice;
  • Implicarea in activitati de educatie sau excursii tematice alaturi de copiii din sate  – voluntariat din partea unor angajati dornici sa “guste” bucuria educatiei non-formale in cadrul proiectului;
  • Contributie prin donatii – sustinerea desfasurarii anumitor activitati prin surse finaciare sau produse.

 

Responsabilitatea sociala este o componenta importanta a oricarei organizatii, iar campania „Adopta un sat” este o provocare in acest acest spatiu al RSC prin faptul ca stabileste o legatura directa intre companii si sate.

Companiile au ocazia sa sustina implementarea proiectului in mediul rural oferind sustinere prin mijloace materiale, financiare sau umane – INVITAM companiile sa se asocieze unui proiect de impact in educatia non-formala in mediul urban si rural la nivel national.

——

http://calatorieeducativa.wordpress.com/

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.