Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Compania vizează afaceri de 42 de milioane de euro anul acesta și angajarea a 100 de salariați

0

Afacerile Global Technical Group au crescut cu peste 85% în 2018. Compania vizează afaceri de 42 de milioane de euro anul acesta și angajarea a 100 de salariați

  • Global Technical Group estimează pentru anul acesta o creștere de 30% a cifrei de afaceri

  • Compania vizează o creștere de aproximativ 30% a numărului de angajați, până la 400

  • Global Technical Group are în vedere achiziția de firme mai mici care să completeze prezența la nivel teritorial în Româna și care să dezvolte toate segmentele de business ale grupului

  • La nivel internațional, compania vizează extinderea în Europa de Vest și în Orientul Mijlociu și consolidarea prezenței în Serbia și Bulgaria

BUCUREȘTI, 20 februarie 2018 – Global Technical Group, unul dintre cei mai mari integratori de tehnologie din România, specializat în dezvoltare de software și furnizare de soluții tehnologice pentru eficiența clădirilor și a infrastructurilor de securitate, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 32 de milioane de euro, în creștere cu peste 85% față de 2017. Pentru anul în curs, compania mizează pe un avans de aproximativ 30%, până la o cifră de afaceri de circa 42 de milioane de euro.

Vedem 2019 ca pe un an de construcție pentru anii următori. Planul este să consolidăm și să extindem verticalele tradiționale, de Building Technology și Security, în funcție de potențialul de absorbție și de proiectele existente în piață. Pe segmentele IoT și Centre de Operațiuni vom continua dezvoltarea de produse / modele operaționale pe o piață în formare și pentru clienții care își doresc să investească acum în soluții de centralizare și eficientizare a operațiunilor, pentru a putea fi mai competitivi mâine, pe o piață din ce în ce mai concurențială și exigentă”, spune Fadi Rida, fondator și CEO al Global Technical Group.

Planurile Global Technical Group pentru acest an vizează o creștere de aproximativ 30% la nivel de personal. Astfel, pentru anul în curs, compania are în plan creșterea echipei cu 100 de salariați, până la aproximativ 400 de angajați. Compania caută angajați pentru toate cele 4 segmente de business: Building Technologies, Security, Software și Centre de Operațiuni.

Creșterea cifrei de afaceri a Global Technical Group estimată pentru anul acesta va fi generată atât de evoluția organică, cât și de achiziții. Compania este interesată de achiziția de firme mai mici care să completeze prezența la nivel teritorial pe piața din Româna și care să dezvolte toate segmentele de business ale grupului.

Ne propunem să creștem organic, dar și prin achiziții. Ne interesează achiziția de companii mai mici, care să ne completeze prezența teritorială și care să vină ca o prelungire a business-ului nostru. Ca tipuri de companii suntem interesați de birouri de proiectare, companii de engineering, companii de dispecerizare cu mulți clienți și puncte monitorizate, pe care să le integrăm foarte bine cu segmentele noastre de business, precum instalații și construcții, mentenanță sau dispecerizare, de exemplu”, mai spune Fadi Rida, menționând că, la nivel teritorial, urmărește consolidarea poziției companiei în marile orașe, având, cu precădere, un interes de extindere în partea de nord a țării.

Cât privește business-ul din afara României, Global Technical Group vizează extinderea în Europa de Vest și în Orientul Mijlociu, precum și consolidarea poziției în Serbia și Bulgaria, unde grupul este prezent de anul trecut. În 2018, afacerile companiei desfășurate în afara României, în zona CEE, au generat peste 25% din venituri, ținta fiind ca în 2020, până la 40% din venituri să provină de pe piețele externe.

Despre Global Technical Group

Global Technical Group este unul dintre cei mai mari integratori de tehnologie din România, specializat în dezvoltare de software și furnizare de soluții tehnologice pentru eficiența clădirilor și a infrastructurilor de securitate. Prezent de peste 11 ani pe piața din România, Grupul este compus din cinci companii: Global Technical Systems, Global Technical Controls, Global Technical Services, GTS Global Intelligence și Global Operation Center.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.