Coloana Infinitului, simbolul României?

0

Adevarul.ro a demarat în urmă cu câteva săptămâni o campanie prin care cititorii puteau să aleagă simbolul orașelor din țară.

Timp de o lună, cititorii site-ului adevarul.ro au votat în campania „Alege simbolul oraşului tău!“. Din cele 13 simboluri alese, Coloana Infinitului a fost desemnată câştigătoare. Creaţie a sculptorului român Constantin Brâncuşi, Coloana Infinitului, parte a Ansamblului Monumental din Târgu-Jiu, poate fi considerată imaginea României.

Sursa: adevarul.ro

foto Florin Ghinda, 2011, Coloana Infinitului

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează