Colectam selectiv din ce in ce mai mult!

0

O ştire “verde” ne suprinde plăcut în EVZ.ro. Se pare că din ce în ce mai mulţi români au început să sorteze deşeurile din ambalaje, astfel că anul trecut ei au depus selectiv cu 60% mai multe deşeuri decât în 2009. Informaţiile provin dintr-un  comunicat de presă al Eco-Rom Ambalaje.

Mai mult, şi infrastructura de colectare selectivă s-a mărit cu 50%, astfel încât în acest moment peste 4 milioane de români au acces la containerele albastru, verde şi galben. De-a lungul ultimului an, Eco-Rom a crescut şi nivelul investiţiilor în infrastructura de colectare selectivă, acestea ridicându-se la 7 milioane de euro în 2010, potrivit EVZ.ro

Pentru anul 2011, compania Eco-Rom Ambalaje doreşte să extindă parteneriatul public – privat şi să extindă infrastructura de colectare selectivă.

Ţinta este creşterea numărului locuitorilor conectaţi la sistem până la un procent de 25% din populaţia României.

 

 

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează