Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Colectam selectiv din ce in ce mai mult!

0

O ştire “verde” ne suprinde plăcut în EVZ.ro. Se pare că din ce în ce mai mulţi români au început să sorteze deşeurile din ambalaje, astfel că anul trecut ei au depus selectiv cu 60% mai multe deşeuri decât în 2009. Informaţiile provin dintr-un  comunicat de presă al Eco-Rom Ambalaje.

Mai mult, şi infrastructura de colectare selectivă s-a mărit cu 50%, astfel încât în acest moment peste 4 milioane de români au acces la containerele albastru, verde şi galben. De-a lungul ultimului an, Eco-Rom a crescut şi nivelul investiţiilor în infrastructura de colectare selectivă, acestea ridicându-se la 7 milioane de euro în 2010, potrivit EVZ.ro

Pentru anul 2011, compania Eco-Rom Ambalaje doreşte să extindă parteneriatul public – privat şi să extindă infrastructura de colectare selectivă.

Ţinta este creşterea numărului locuitorilor conectaţi la sistem până la un procent de 25% din populaţia României.

 

 

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.