Coffee 2 Go Romania promoveaza arta contemporana romaneasca prin noile sale pahare de cafea

0

Coffee 2 Go Romania impleteste arta prepararii cafelei cu arta contemporana romaneasca si a inceput toamna cu un nou pahar de cafea al carui design este inspirat de lucrarea Swing a artistei Andreea Macovei. Noul design de pahar a fost realizat in colaborare cu Pavot Gallery, galerie de arta care se ocupa de promovarea artei si design-ului contemporan in Romania si in strainatate. Aceasta initiativa este inceputul unei serii de colaborari cu Pavot Gallery si artisti contemporani romani, consacrati sau la inceput de drum, care doresc sa promoveze in acest fel arta romaneasca.

Prin noul design al paharului, Coffee 2 Go isi doreste ca, impreuna cu o cafea preparata cu pasiune, sa ofere  clientilor sai o experienta inedita si vesela, care sa le ofere un moment de ragaz si inspiratie.  Lucrarea Swing a artistei Andreea Macovei, aleasa pentru editia de toamna a paharului, surprinde dinamica, curiozitatea si indrazneala lumii contemporane si atrage in mod special prin cromatica vesela si placuta privirii.

 

“Suntem un brand 100% romanesc si am ales ca prin noile pahare sa promovam arta contemporana romaneasca, ca un omagiu adus artistilor romani de pretutindeni care ne bucura, inspira si deschid sufletul. Este un privilegiu pentru noi sa avem ocazia ca prin paharele noastre sa transmitem zecilor de mii de clienti Coffee 2 GO pasiunea, talentul, migala, viziunea si inspiratia pe care arta le presupune, valori cu care rezonam si noi la Coffee 2 Go. Conceptul Coffee 2 Go raspunde provocarilor omului modern, mereu in miscare, eficient si  deschis la nou, de aceea ne bucura asocierea cu designul contemporan”, a declarat Vlad Timaru, fondator Coffee 2 Go Romania

 

Noile pahare se gasesc in toate cele 24 de locatii Coffee 2 Go din Bucuresti, Constanta, Brasov, Iasi, Piatra Neamt, Pitesti si Braila.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Despre Coffee 2 Go

 

Grupul Coffee 2 Go a fost infiintat in 2013 si detine in prezent un numar de 24 coffee spot-uri in regim propriu sau franciza, cu un design unic, in forma de pahar de cafea sau amenajate ca un mini coffee shop.  Coffee 2 Go se adreseaza iubitorilor de cafea pentru care timpul este pretios si care isi doresc un produs intens, cu personalitate si aromat. Cifra de afaceri a grupului Coffee 2 Go a crescut de la infiintare de 3 ori de la an la an, iar in 2016 a fost inaugurat primul STAY by Coffee 2 Go, intr-o locatie de aproximativ 400mp

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.