CODECS si Bookfest au desemnat castigatorul!

0

Proiecte cu happy-end. CODECS şi Bookfest au desemnat câştigătorul bursei la cursul de Management de Proiect

Ziua de 14 iunie 2010 a marcat anunţarea câştigătorului bursei la cursul de Management de Proiect, oferită de CODECS. În urma unui concurs de eseuri cu tema „Rolul cărţilor în dezvoltarea profesională”, juriul format din Gheorghe Ştefănescu, Director Program Management de Proiect CODECS, Cristina Poterăşoiu, Director Executiv al AER şi Horia Barna, director proiect Bookfest 2010, au ales-o câştigătoare pe Mirela Andreescu.
„Îmi doream să fac un astfel de curs pentru că până acum am lucrat în proiecte internaţionale pentru dezvoltare, dar fără să am o bază. A fost mai mult learning by doing. Totdeauna este bine să înveţi din ce au făcut alţii, nu să te limitezi la munca ta şi la faptul că înveţi din propriile greşeli. De-abia aştept să încep cursul; sunt foarte curioasă cum se va desfăşura”, a spus Mirela Andreescu la aflarea veştii.
Cursul de Management de Proiect, în valoare de 1.100 Euro, este prezentat de CODECS în cooperare cu The Open University – Marea Britanie şi se desfăşoară pe o perioadă de 6 luni. Mirela Andreescu are acum ocazia de a dobândi cunoştinţele şi tehnicile necesare pentru managementul proiectelor, inclusiv a proiectelor cu o componentă tehnologică. În plus, ea va dobândi experienţă practică în utilizarea tehnicilor de management în cadrul unui proiect real.

Detalii curs: Cursul are o puternică orientare practică, analizează probleme reale din viaţa organizaţiilor şi prezintă metode de soluţionare, fiind  recunoscut de către Asociaţia Project Management România (APMR), afiliată la International Project Management Association (IPMA), iar Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor l-a autorizat prin decizia CNFPA nr. 6134 din 23.12.2008.

Cursul Management de Proiect are o durată de 6 luni şi se adresează atât celor care lucrează deja în domeniul managementului de proiect, cât şi celor care se află acum în etapa de formare profesională şi care doresc să obţină încă de la începutul carierei avantajul unei competenţe deosebite.

Datorită sistemului educaţional Open Learning, cursanţii nu trebuie să-şi întrerupă activitatea profesională pe durata celor 6 luni ale cursului. Fiecare cursant poate studia în timpul liber, sistemul îmbinând armonios studiul individual cu asistenţa în cadrul tutorialelor (întâlniri cu durata de 3 ore, organizate sâmbătă, de 4 ori pe parcursul celor şase luni de curs), precum şi în cadrul celor două Ateliere Aplicative (Day Schools – întâlniri cu caracter academic în cadrul cărora se recapitulează materialul de studiu şi se rezolvă exerciţii specifice în vederea susţinerii examenului). Tutorii sunt practicieni cu o experienţă de peste 5 ani în management de proiect, acreditaţi din punct de vedere academic şi pedagogic, deţinând şi certificări internaţionale.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează