Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cocoșul de Munte te provoacă la mișcare

0

Asociația de Turism Montan, Cocoșul de Munte din Brașov are deosebita plăcere de a vă invita în perioada 12-14 iunie la prima ediție a trofeului Cocoșul de Munte ce se va desfășura în Dâmbul Morii, Masivul Piatra Mare. Acest eveniment este unul sportiv de tip challenge și reprezintă a II-a etapa din cadrul Campionatul Național de Turism Sportiv “Ștafeta Munților”.

dsc_0158

La acest eveniment poate participa orice persoană indiferent de experiența, tot ceea ce trebuie să facă este să respecte regulametul competiției. În funcție de experiență se va alege o categorie: Family, Juniori, Elite, Open, Veterani, Feminin.

Competiția “Trofeul Cocoșul de Munte” se va desfășura în masivul Piatra Mare. Traseul ales de organizatori este unul de o dificultate medie, iar parcurgerea lui necesită o condiție fizică bună. Categoria Family va beneficia de un alt traseu mai usor.

Pe lângă raidul montan (drumeția)  concurenții vor trebui să facă fața și altor probe. Proba Teoretică, unde fiecare echipă trebuie să raspunda la un set de 15 întrebări de cultură generală referitoare la zona în care se desfășoară competiția. Fiecare membru al echipei va răspunde la câte 5 întrebări. Această probă este cronometrată. Altă probă este cea de orientare turistică.

O probă, opțională de astă dată este cea de alpinism, care se va desfășura pe un traseu cu o dificultate redusă, astfel încât și cei mai puțini inițiați să îl poată parcurge fără mari probleme. Pentru această probă a fost ales un traseu de alpinism din Prapastia Urșilor. Pentru categoria Family această probă va fi reprezentată de una de noduri folosite în alpinism. In ambele cazuri evoluțiile concurenților vor fi cronometrate.

Sâmbătă seara, la focul de tabără se va desfășura mult iubita probă culturală, o probă așteptată de toti, unde cei mai îndrăzneți dintre participanți, vor cânta melodii, vor recita poezii, și vor pune în scenă o mică scenetă (teatru).

Pentru sustinători și pentru cei care nu vor pleca în drumeție se vor organiza în tabără diferite activități menite să îi bine dispună.

Asociația De Turism Montan „Cocoșul De Munte” este o organizație cultural-educativă și sportivă care reunește iubitori ai naturii și pe toți cei interesați în cunoașterea, studiul și ocrotirea naturii din județul BRAȘOV și din toată țara.

Asociația De Turism Montan „Cocoșul De Munte” are drept scop, cercetarea și educația ecologică, evaluarea și păstrarea patrimoniului natural, pregătirea fizică și intelectuală a membrilor în vederea realizării scopurilor propuse.

Mai multe despre asociația noastră și activitățile pe care le desfășurăm puteți accesa www.cocosuldemunte.org .

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.