Coca-Cola HBC Romania a devenit partener al Programului ResponsabilitateSociala.ro

0

Coca-Cola HBC Romania a devenit partener al Programului ResponsabilitateSociala.ro, alaturandu-se partenerilor traditionali, Orange Romania si Carpatcement Holding.

Sursa si mai multe informatii: aici.

Parteneriatul urmareste sa sustina dezvoltarile realizate in ultima perioada in cadrul Programului pentru promovarea bunelor practici de CSR, atat in randurile sectorului de afaceri din Romania, cat si in randurile unui public extins de lideri de opinie, care pot crea o masa critica in ceea ce priveste preocuparea publicului pentru responsabilitatea sociala a companiilor.    


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează