Coach-ul NASA in Romania! Leadership cu Jim Bagnola

1

28 mai la Cluj-Napoca, in 31 mai la Timisoara, iar in 4 iunie la Bucuresti!

LEADERS Romania si HPDI confirma prezenta lui Jim Bagnola la Conferintele Leadership Center. Locul 18 mondial in topul celor mai bine cotati speakeri in materie de leadership si cel care a influentat NASA, Guvernul SUA, Continental Airlines sau Motorola va vorbi despre influenta capitala a unui lider asupra echipei pe care o conduce, dar si despre importanta schimbarii.

Pentru prima data intr-un turneu national in Romania, Jim va aborda la Bucuresti modulul “The leader as coach”, iar la Timisoara si Cluj-Napoca modulul „Stop Going Out of Your Mind Over Change”. Cele doua evenimente se adreseaza liderilor din organizatii, ocupanti ai pozitiilor de management, dar si celor care aspira spre o pozitie de conducere. Cei care doresc sa-si perfecteze stilul de leadership si sa-si construiasca o strategie de dezvoltare a organizatiei plecand de la cel care o conduce la echipa, sunt asteptati in 28 mai la Cluj-Napoca, in 31 mai la Camera de Comert si Industrie din Timisoara, iar in 4 iunie la Hotel Radisson Blu din Bucuresti.

Pentru mai multe informatii te invitam pe www.jimbagnola.ro sau la adresa jim@leaders.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.