Clujenii strâng fonduri pentru proiectele comunității la cea de a şasea ediție a Swimathon Cluj

0

Fundaţia Comunitară Cluj anunţă cea de-a şasea  ediție a Swimathon Cluj, un eveniment sportiv de strângere de fonduri, care face parte din platforma Swimathon de atragere de resurse pentru cauzele comunității. Startul evenimentului se va da sâmbătă, 5 iulie, la Complexul de Natație “Universitas” al Universității “Babeș-Bolyai”, la ora 10.00, urmând să se încheie la 18.00.

Afis general 2014

La Swimathon vor fi înscrise proiecte din domenii diferite, cum ar fi educație de excelență și tineri, sănătate și terapii speciale, antreprenoriat, dezvoltare personală și integrare socială, mediu și ecologie. Aceste inițiative vor fi propuse de organizații și grupuri de inițiativă – unele dintre ele prezente “prin tradiție” la Swimathon Cluj – și vor fi reprezentate de înotători cu vârste și profiluri diverse.

 

Clujenii au încă posibilitatea de a se înscrie ca înotători, dar şi ca susţinători pe platforma oficială Swimathon.

Evenimentul  este deschis publicului, iar donațiile pentru proiectele preferate se pot face direct  on-line, pe platforma-suport a Swimathon Cluj, unde sunt disponibile și informații despre proiectele și înotătorii deja înscrişi : www.swimathon.fundatiacomunitaracluj.ro. Acestea  pot fi efectuate de asemenea în timpul evenimentului, la masa organizatorilor, cît şi după, iar campania de strângere de fonduri va continua până la finalul lunii august.

În cele cinci ediții ale Swimathon-ului, Fundația Comunitară Cluj a strâns în total 450..000 de lei, de la 3.500 de susținători, pentru 57 de proiecte.

Fundația Comunitară Cluj pune în legătură nevoile și resursele Clujului, pentru a îmbunătăți viața locuitorilor. Suntem un finanțator privat și susținem interesele filantropice ale donatorilor noștri – persoane fizice și juridice – gestionând fonduri private, pe care le direcționăm spre nevoile comunității, sub formă de granturi și burse. Totodată, oferim servicii de consultanță companiilor sau consiliere filantropică persoanelor fizice și grupurilor de donatori. În perioada 2008-2013, am acordat finanțări în valoare totală de 1.303.200 de lei, din care 874.750 lei, pentru 182 de granturi, direcționate spre proiecte dintr-o diversitate de domenii, și 428.450 lei pentru 170 de burse, oferite elevilor și studenților.

Detalii complete despre activitatea Fundației Comunitare Cluj găsiți aici: www.fundatiacomunitaracluj.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează