Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cluj-Napoca: Bruno Medicina – Recital de Pian în beneficiul copiilor spitalizați

0

Fundația Inocenți – Romanian Children’s Relief, cu sprijinul Rotary Cluj-Napoca Visio, vă invită la evenimentul caritabil Recital de pian, susținut de către Bruno Medicina în Cluj în beneficiul copiilor Inocenți. În programul serii se vor regăsi piese foarte apreciate ale compozitorilor: J. S. Bach, L. v. Beethoven, F. Liszt și G. Gershwin.

Recitalul caritabil va avea loc în data de 11 octombrie 2018, ora 18:00, la Muzeul de Artă din Cluj, sala Tonitza, iar participarea se face în baza unei donații. Donațiile strânse vor sprijini programele de suport psiho-social Viața Copilului, derulate de către Fundația Inocenți în două unități spitalicești din Cluj: Clinica de Psihiatrie Pediatrică și Toxicomanie și Spitalul Clinic de Recuperare.

Despre Bruno Medicina

Absolvent al Conservatorului din Torino, genovezul Bruno Medicina și-a făcut studiile de pian cu Maestrul Marco Pasquero și cele de orgă și compoziție cu Maestrul Attilio Baronti. Deși nu este muzician de profesie (activitatea sa principală fiind de trainer și coach), și-a păstrat întotdeauna pasiunea pentru pian, susținând numeroase concerte atât în Italia, cât și în străinătate.

Combinând activitatea sa profesională cu muzica, a dezvoltat un model de înaltă performanță (the F.L.O.W. system) care, deși inițial a fost conceput pentru a îmbunătăți rezultatele în domeniul de business și al sportului, s-a dovedit a fi deosebit de eficient chiar și atunci când a fost aplicat muzicii. Așa se face că de mulți ani, Bruno susține în întreaga lume cursuri de specializare dedicate îmbunătățirii performanțelor muzicienilor, în cadrul Institutului Internațional Virtuosity Center”, fondat și condus de el.

Fiți alături de noi!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.