Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cluj-Napoca: Antreprenoriat, networking, business cluster 3 zile și 1000 de oameni din mediul de afaceri românesc

0

White Seal vă invită în perioada 25-27 octombrie 2017 la cel mai antrenant eveniment de Antreprenoriat și vânzări – „De la Antreprenor la Antreprenor”.

Antreprenoriat, networking, business cluster. Acestea sunt cele 3 lucruri care descriu cel mai mare eveniment de business din Cluj-Napoca, care își propune ca timp de 3 zile să adune aproximativ 1000 de oameni din mediul de afaceri românesc.

Scopul evenimentului este aducerea unui plus de valoare și cunoștiințe astfel încât persoanele participante să aibă așa numitul „know-how” în dezvoltarea, optimizarea business-ului lor dar și în maximizarea profitului.

Îi vom avea ca puncte de sprijin pe unii din cei mai buni traineri si speakeri de business:

Eusebiu Burcas – antreprenoriat și sales

Zoltan Veres – inteligență emoțională

Andy Szekely – comunicare și branding personal

Moderatori: Dorina Iepan și Ovidiu Oltean

Ei ne vor împărtăși informații valoroase în cadrul training-urilor intensive din perioada evenimentului.

Mai mult decât atât, știm că unul din secretele reușitei pentru o afacere de succes este comunicarea, din această cauză ne-am propus să organizăm atât sesiuni de networking offline cât și online prin intermediul aplicației mobile „WS Networking”.

White Seal și Chromatic Advertising iși propun ca odată cu evenimentul “De la Antreprenor la Antreprenor” să construiască un cluster în care fiecare participant să beneficieze de suport, parteneriate, promovare și soluții pentru dezvoltare, pe lângă partea de training de care beneficiază în cadrul acestor 3 zile.

Toți participanții vor beneficia de accesul în business cluster-ul ce va urma după eveniment, un mediu proiectat exact pentru dezvoltarea unei afaceri, cu ajutorul căruia vor găsi mereu serviciul potrivit pentru afacerea lor.

Așadar odată cu achiziționarea biletului se va face automat înscrierea lui în funcție de domeniul din care face parte, cu acces la toate informațiile și suportul necesar pentru dezvoltare.

Speakeri:

Fondator ”Burcash – program independent de educație financiară”, Senior Consultant, Trainer&Financial Coach, toate acestea reunite sub un singur om, un singur nume: Eusebiu Burcaș.

Un pilon de susținere al educației financiare în România, inițiator al unor proiecte de succes în domeniul afacerilor online (www.kestionare.ro, www.salesjobs.ro), Eusebiu este constant preocupat de „dezvoltarea echipelor de marketing și vânzări din companiile românești”, crează și livrează programe de training de negocieri, vânzări consultative, marketing strategic și management de produs.

O altă coordonată a activității profesionale desfășurate de Eusebiu este lansarea primului program independent de educație financiară din România, ”BurcashTM – Managementul Banilor”. Preocuparea sa principală o constituie îmbunătățirea comportamentului financiar și a bunăstării celor care trec prin programele sale, una dintre credințele sale fiind: ”oricine poate avea oricâți bani își dorește”. Cu peste 12.000 de participanți la sesiunile de workshop și training, acest program influențează pozitiv comportamentul financiar a peste 20.000 de persoane.

Zoltan Vereș are o experiență de peste 10 ani în studiul naturii umane, dedicându-și viaţa să descopere şi să înţeleagă “biologia emoţiilor” din corpul uman.

Este certificat și acreditat internațional de către “Six Seconds” în Dezvoltarea Inteligenței Emoționale şi susține constant training-uri, seminarii, workshop-uri și ședințe de coaching, bazate pe principiile inteligenței emoționale.

Fiind Speaker, Trainer & Coach acesta și-a propus ca prin activitatea sa, să dezvolte abilitatea secolului 21 – inteligenţa emoţionalăîn cât mai multe persoane.

Emoţiile au impact în fiecare domeniu din viaţa noastră. Ele sunt prezente mereu, chiar dacă uneori nu suntem conştienți de ele şi, mai ales, de felul în care ele ne fac sa luăm decizii, să acţionăm sau să reacţionăm.

Fie că este vorba despre mediul antreprenorial, despre mediul de business, marketing sau vânzări, fie că este despre sfera medicală, de dezvoltare personală sau de îmbunătăţire a relaţiilor inter-umane, indiferent de natura lor, inteligenţa emoţională este cea care face diferența între cei care excelează şi cei care încă nu au descoperit că secretul este în ei.  

Andy Szekely este cunoscut ca fiind antreprenor, autor și speaker profesionist cu o experiență de 20 de ani în educația oamenilor maturi, fiind în același timp și „mâna întinsă” şi „piciorul în spate” înspre atingerea de obiective, după cum susține Cristian Onețiu – Fondator Life Care.

Andy a publicat până în momentul de față 7 cărți, a produs peste 50 de CD-uri și DVD-uri pentru educația adulților și editează un newsletter on-line cu peste 75.000 de abonați.

Ca vorbitor public și trainer a lucrat cu peste 50 de companii în 7 țări Europene și a susținut prezentări demonstrative în SUA, Canada și China. Mai mult decât atât acesta a adus în România sisteme, care pe parcursul timpului au devenit consacrate. Câteva dintre acestea fiind: NLP – programea neurolingvistică, analiza tranzacțională sau conceptul gândirii laterale inventat de Edward de Bono.

Caracterizat prin carismă și cunoștiințe bine aprofundate, Andy Szekely este descris și ca fiind: ”(…) unul dintre trainerii României, cu o profunzime surprinzătoare pentru un trainer. Deoarece, în ziua de astăzi, din păcate există foarte mulți traineri doar de complezență.”

Moderatori:

Dorina Iepan este certificată în calitate de Coach, Trainer și Speaker în cadrul programului ”The John Maxwell Team” și va modera discuțiile din cadrul evenimentului clujean ”De la Antreprenor la Antreprenor”.

Dorina a reușit, totodată să își împace job-ul cu pasiunea, astfel că, în prezent ea ajută oamenii din diferite companii să-și identifice blocajele personale și organizaționale care-i împiedică să treacă la urmatorul nivel și să găsească propriile soluții pentru a le depăși. Principala unealtă de care se folosește în acest proces este un joc, care îmbină într-un mod perfect distracția cu productivitatea. Jocul a fost conceput de John Maxwell și se găsește sub denumirea de Leadership Game.

După cum susține, misiunea ei este de a scoate tot ce e mai bun din oameni, de a-i face conștienți de darul pe care îl au și de a le oferi curajul să meargă mai departe, indiferent de obstacole.

Ovidiu Oltean este recunoscut ca fiind de 3 ori campion european și de 14 ori campion național Toastmasters, fiind unul dintre cei mai premiați și mai apreciați experți în public speaking din România.

Misiunea lui este să sprijine oamenii pentru a avea mai multă încredere în ei, să îi ajute să fie mai persuasivi și mai autentici atunci când își prezintă ideile în public.

Acesta îi ajută să construiască și să livreze prezentări clare, captivante și convingătoare prin intermediul ședințelor de consultanță, al training-urilor intensive și a cursurilor online.

WHITE SEAL reprezintă o companie fondată recent, ce are ca scop îmbunătățirea mediului Business din România prin oferirea de servicii profesioniste într-o gamă largă de domenii.

Ideea ce stă în spatele WHITE SEAL pornește de la două cuvinte: “We Secure!”, care după o scurtă perioadă de timp a evoluat în ceea ce reprezintă astăzi motto-ul nostru: “Securing your business!”.

Chromatic Advertising este o agenție recent înființată, însă cu persoane bine pregătite, cu experiență de peste 10 în domeniu. Întreaga echipă formată își aduce toate punctele tari și expertiza în întâmpinarea clienților și a campaniilor.

De la creație, la marketing și producție publicitară, Chromatic Advertising își desfășoară activitatea pe bază de recomandări, calitate, încredere și respect. Serviciile oferite se vor concretiza mereu în proiecte reușite prin aplicarea celor mai noi tehnologii și trenduri.

Proiectele pe care și le-a propus această agenție vor fi inedite și vor fi sarea și piperul afacerilor clujenilor și  nu numai.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.