Cluj HUB realizează o cercetare asupra factorilor care ne fac fericiți la locul de muncă și oferă ca premiu un hamac

0

Spațiul de lucru colaborativ pentru antreprenori și freelanceri din industrii tech și creative Cluj HUB realizează în perioada 18 august – 4 septembrie, în Cluj-Napoca, o cercetare privind factorii care ne influențează satisfacția față de mediul nostru de lucru.

Scopul chestionarului e de a identifica dacă factorii sociali sau cei fizici sunt mai importanți în satisfacția resimțită de persoana care își desfășoară activitatea într-un anumit mediu. Participarea la studiu se face prin completarea unui chestionar scurt, de 12 întrebări, și astfel respondentul poate să se înscrie la tombola pentru câștigarea unui hamac. Găsiți aici linkul chestionarului în limba română https://goo.gl/noF00Q, respectiv în limba engleză https://goo.gl/ur7jkn. Tragerea la sorți și anunțarea câștigătorului va avea loc pe data de 7 septembrie.

Respondenții pot de asemenea să opteze pentru primirea rezultatelor la sfârșitul cercetării. Rezultatele vor fi livrate la mijlocul lunii septembrie.

lucrand-in-hamac-en

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează