Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cluj: Grila cursurilor Futureskills acreditate ANC

0
Cursuri online rapide şi eficiente acreditate ANC.
Diplomă emisă de Ministerul Muncii.
Lectori cu experienţă!
🚮Califică-te acum pentru ocupaţia Responsabil de mediu sau inscrie-te la cursul nostru de Responsabil protectia datelor/ GDPR ori la cursul de Responsabil de proces
🆓GRATUIT pentru angajații din sectoarele economice cu potențial competitiv (IT, mobilă, automotive, textile, farma, etc – lista completă pe www.futureskills.ro)
Acreditare: Autoritatea Națională pentru Calificări
Condiții pentru înscriere: -> vezi AICI
Cine suntem?
Cluj IT Cluster (Cluster de referinta al sectorului IT din Transilvania), Școala Informală de IT ( cel mai mare furnizor de traning in domeniul IT din Romania) si Asociația Patronilor și Meseriașilor Cluj (din 1871, cea mai veche organizaţie patronală din România).
Accesează acum: www.futureskills.ro
📲 0️⃣2️⃣6️⃣4️⃣ 4️⃣3️⃣0️⃣ 1️⃣4️⃣8️⃣
Programul de învăţare continuă FutureSkills se derulează în cadrul proiectului Competactiv+, POCU/464/3/12/127968, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020.
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.