Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CLUJ: Gata de Şcoală! – pregătim ghiozdane pentru copiii din medii defavorizate

0

Pentru al treilea an la rând, Asociația Dare to Dream sprijină copiii din medii defavorizate din Cluj-Napoca, prin intermediul proiectului „Gata de Școală!”. În acest an, asociația își propune să strângă fonduri și rechizite pentru a oferi minim 23 de ghiozdane complet echipate pentru noul an școlar.

Gata de Scoala 2015

„Avem publicată lista cu clasele în care sunt copiii pe pagina evenimentului și oamenii decid fie să cumpere ghiozdanul și rechizitele personal, fie să facă o donație direct în contul asociației. Noi încurajăm ambele variante, poate unii preferă să aleagă un anumit ghiozdan și le face plăcere să îl umple cu tot felul de rechizite. Singura rugăminte este ca ghiozdanele să fie de calitate, ca să ne asigurăm că vor putea fi utilizate un întreg an școlar. Unii oameni fie sunt foarte ocupați, fie nu știu exact ce să cumpere sau doresc să doneze o sumă care acoperă doar o parte din costurile unui ghiozdan complet echipat și atunci preferă să doneze direct în contul asociaţiei (RO63BTRLRONCRT0259791101 deschis la Banca Transilvania) sau să ne contacteze pentru mai multe detalii”, a declarat Simona Criste, coordonatorul acestui proiect.

Cei care doresc să se implice pot afla mai multe detalii pe pagina de Facebook dedicată proiectului (https://www.facebook.com/events/198922243844165/), pot primi informații prin email: simona.daretodream@gmail.com sau la numărul de telefon 0753555300. Donațiile se pot face până la data de 26 august, urmând ca pe 3 și 4 septembrie să aibă loc distribuția ghiozdanelor.

Logo Dare to Dream

Asociația Dare to Dream implementează proiecte de educație non-formală, cu un accent pus pe sprijinul copiilor din medii defavorizate. Din ianuarie 2016 derulează Clubul de Educație Non-Formală, un proiect pilot axat pe metode interactive prin care copiii pot învăța limba engleză și au parte de activități educative și artistice pregătite de voluntarii asociației. Mai multe detalii puteți găsi pe website-ul www.daretodream.ro și pe pagina de Facebook a asociaţiei.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.