CLUJ: Află despre AMPLU, o structură de economie socială

0

ASOCIATIA pentru Marketingul Produselor Locale – AMPLU este o structură de economie socială înființată în cadrul proiectului „Sprijin Integrat Structurilor de Economie Sociala”. Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Asociația își prezintă activitatea și serviciile oferite în cadrul conferinței de presă organízate în data de 25 noiembrie, la Centrul Comercial Central, începând cu ora 11:00.

Domeniul de activitate al Asociației AMPLU vizează furnizarea de servicii de ambalare și de marketing specifice producției din IMM-uri sau a altor structuri similare ca dimensiune economică.

Cu această ocazie, aducem în atenție componenta manufacturieră în acest domeniu, în contextul în care fluxul tehnologic utilizat este semi-automat. Activitatea asociației încurajează responsabilitatea socială, respectul pentru natură și crearea de locuri de muncă pentru persoane din categorii vulnerabile pe piața muncii.

afis AMPLU

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează