Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Clienţii Orange sărbătoresc luna iubirii cu aplicaţia My Orange

0

În perioada 7 februarie – 19 martie clienţii Orange îşi pot arăta aprecierea pentru cei dragi într-un mod inedit prin intermediul aplicaţiei My Orange în secţiunea dedicată, My Heartbeats.

Cu My Orange, clienţii își pot declara dragostea trimiţând persoanelor dragi sunetul inimii lor prin intermediul aplicației mobile. Utilizatorii primesc astfel internet cadou pentru fiecare bătaie a inimii, dar şi beneficii suplimentare dacă aleg să îşi lase datele de contact, exprimandu-şi astfel interesul pentru a afla mai multe detalii legate de pachetele de servicii Orange Love. De asemenea, cei care optează în perioada campaniei pentru unul dintre pachetele Orange Love, beneficiază de acces gratuit timp de 6 luni la canalele HBO şi în aplicaţia HBO GO.

Atât clienţii care trimit bătăile inimii prin intermediul aplicației My Orange, secțiunea My Heartbeats cât şi cei care le primesc, sunt recompensaţi cu până la 200 GB de internet cadou. Bonusul de internet se alocă pentru primele 3 trimiteri din aplicaţie.

În plus, după primele 3 trimiteri, cei care aleg să îşi lase date de contact, beneficiază de trei ori mai mult internet bonus. Pe lângă cele 3 trimiteri standard, aceştia primesc încă 3 trimiteri cu 300 MB pentru fiecare bătaie de inimă. Astfel, clienţii sunt recompensaţi cu 30 GB pentru 100 de bătăi pe minut şi pot cumula până la 200 GB.

Mai multe detalii despre campanie pot fi găsite pe: orange.ro/myheartbeats

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.