Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CLB plantează copaci pentru cea de-a patra generație de cititori

0

Marți, 2 iunie, echipa Companiei de Librării București (CLB) va împăduri o parcelă din Parcul Tineretului

Am decis ca, în mod simbolic, să arătăm că ne pasă de generațiile de cititori care vor urma și de orașul în care vor trăi.” (Marieta Seba, directoarea CLB)

Compania de Librării Bucureşti este cea mai importantă rețea de librării care a supraviețuit cu succes după Revoluție. Anul acesta, aniversează 70 de ani de la fondare.

Mâine, marți, 2 iunie, începând cu ora 9.30, echipa Companiei de Librării București, cu sprijinul Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti, va împăduri o parcelă din Parcul Tineretului, plantând un număr semnificativ de puieți din specia arbori de gumă (Liquidambar styraciflua).

Evenimentul a fost plănuit în debutul acestui an, un an aniversar, în care Compania de Librării București aniversează 70 de ani de la fondare. Și, deși planul inițial prevedea un eveniment amplu, cu participarea unui public numeros, acțiunea de mâine va avea loc într-un grup restrâns, respectând cu strictețe măsurile de protecție împotriva răspândirii COVID-19.

Campania aceasta le este dedicată cititorilor, celor care ne trec zilnic pragul celor peste 40 de librării din rețeaua CLB, aflate atât în centrul Bucureștiului, cât și în cartiere. Una dintre marile noastre bucurii, cu care ne mândrim la fiecare moment aniversar din ultimii ani, este faptul că am reușit performanța de a fi alături de iubitorii de carte vreme de trei generații: bunicii care au crescut odată cu noi își aduc astăzi nepoții în librării. Iar tradiția aceasta vrem s-o ducem mai departe. Acesta este motivul pentru care, în mod simbolic, am decis să arătăm că ne pasă de generațiile de cititori care vor urma și de orașul în care vor trăi”, a mărturisit Marieta Seba, directoarea Companiei de Librării București.

Compania de Librării Bucureşti este cea mai importantă rețea de librării care a supraviețuit cu succes după Revoluție. În prezent CLB numără 43 de librării, răspândite unitar în toate cele 6 sectoare ale capitalei, ele aflându-se într-un proces permanent de modernizare și adaptare la cerințele clienților. De la carte şi manuale şcolare, la produse de papetărie şi jucării, oferta companiei este dintre cele mai bogate.

Anul acesta, Compania de Librării Bucureşti aniversează 70 de ani de la fondare.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.