Citeste revista 10 beneficii pentru tine si familia ta

0

Va invitam sa descoperim impreuna beneficiile unui stil de viata sanatos.

Remediile naturale, terapeutice si produsele cosmetice, alese cu grija, ne vor ajuta sa ramanem sanatosi si sa ne pastram tineretea.

O viata sanatoasa ne tine departe de complicatii si ne ofera echilibrul fizic, psihic si emotional atat de necesare pentru a face fata, zilnic, multiplelor provocari.

Revista reprezinta un concept care se adreseaza tuturor celor ce vor sa se informeze si sa achizitioneze diverse produse structurate sub forma celor 10 beneficii pentru: femei,barbati, copii, sanatate, spirit, familie, silueta, casa, vacanta, profesionisti.

De asemenea veti regasi curiozitati, sfaturi practice, concursuri, evenimente, horoscop.

Revista 10 beneficii este ghidul complet pentru achizitii inteligente, la cele mai bune preturi.

Revista este distribuita gatuit in centre de infrumusetare si spa, hoteluri, restaurante, farmacii, clinici medicale, centre de afaceri.

Daca vrei sa fi informat cu privire la toate aspectele vietii tale, daca vrei sa iti imbunatatesti stilul de viata, daca vrei sa iti definesti o personalitate distincta atunci trebuie sa citesti revista 10 beneficii pentru tine si familia ta !

www.10beneficii.ro

https://www.facebook.com/10beneficii

10Beneficii revista-pilot final-tipar-x16_Page_01

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează