Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Citeste revista 10 beneficii pentru tine si familia ta

0

Va invitam sa descoperim impreuna beneficiile unui stil de viata sanatos.

Remediile naturale, terapeutice si produsele cosmetice, alese cu grija, ne vor ajuta sa ramanem sanatosi si sa ne pastram tineretea.

O viata sanatoasa ne tine departe de complicatii si ne ofera echilibrul fizic, psihic si emotional atat de necesare pentru a face fata, zilnic, multiplelor provocari.

Revista reprezinta un concept care se adreseaza tuturor celor ce vor sa se informeze si sa achizitioneze diverse produse structurate sub forma celor 10 beneficii pentru: femei,barbati, copii, sanatate, spirit, familie, silueta, casa, vacanta, profesionisti.

De asemenea veti regasi curiozitati, sfaturi practice, concursuri, evenimente, horoscop.

Revista 10 beneficii este ghidul complet pentru achizitii inteligente, la cele mai bune preturi.

Revista este distribuita gatuit in centre de infrumusetare si spa, hoteluri, restaurante, farmacii, clinici medicale, centre de afaceri.

Daca vrei sa fi informat cu privire la toate aspectele vietii tale, daca vrei sa iti imbunatatesti stilul de viata, daca vrei sa iti definesti o personalitate distincta atunci trebuie sa citesti revista 10 beneficii pentru tine si familia ta !

www.10beneficii.ro

https://www.facebook.com/10beneficii

10Beneficii revista-pilot final-tipar-x16_Page_01

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.