Citeste revista 10 beneficii pentru tine si familia ta

0

Va invitam sa descoperim impreuna beneficiile unui stil de viata sanatos.

Remediile naturale, terapeutice si produsele cosmetice, alese cu grija, ne vor ajuta sa ramanem sanatosi si sa ne pastram tineretea.

O viata sanatoasa ne tine departe de complicatii si ne ofera echilibrul fizic, psihic si emotional atat de necesare pentru a face fata, zilnic, multiplelor provocari.

Revista reprezinta un concept care se adreseaza tuturor celor ce vor sa se informeze si sa achizitioneze diverse produse structurate sub forma celor 10 beneficii pentru: femei,barbati, copii, sanatate, spirit, familie, silueta, casa, vacanta, profesionisti.

De asemenea veti regasi curiozitati, sfaturi practice, concursuri, evenimente, horoscop.

Revista 10 beneficii este ghidul complet pentru achizitii inteligente, la cele mai bune preturi.

Revista este distribuita gatuit in centre de infrumusetare si spa, hoteluri, restaurante, farmacii, clinici medicale, centre de afaceri.

Daca vrei sa fi informat cu privire la toate aspectele vietii tale, daca vrei sa iti imbunatatesti stilul de viata, daca vrei sa iti definesti o personalitate distincta atunci trebuie sa citesti revista 10 beneficii pentru tine si familia ta !

www.10beneficii.ro

https://www.facebook.com/10beneficii

10Beneficii revista-pilot final-tipar-x16_Page_01

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează