Circuitul Super10 se pune in miscare

0

Mastersul de la Bistrita, destinatia finala in 18-20 septembrie

Circuitul Super10 este o noua provocare adusa de sistemul Tenis10, coordonat de MPG, destinat copiilor! Turneele Super10 Cup aduc un plus la capitolul competitivitate si la elementele traditionale Tenis10, care promoveaza socializarea, fair-play-ului si bucuria de a juca tenis.

Prin aceste turnee copiii isi testeaza abilitatile de a juca intr-un format competitional apropiat de cel traditional si in care nimeni nu pleaca pana la sfarsit!

Turneu Tenis10 4

Scopul este de a-i ajuta pe copii sa aplice intr-un mediu competitional strategia jocului de tenis invatata la antrenamente prin: numar mare de meciuri cu adversari diferiti care au niveluri de joc variate, organizarea atat a probei de simplu cat si de dublu, sistem de scor variat – seturi normale, seturi scurte, tiebreak. Stresul legat de obtinerea de puncte este eliminat, desi ideea de concurs ramane, copiii fiind rasplatiti cu premii atractive.

Sunt invitati sa participe toti jucatorii de nivel verde nascuti cel tarziu in anul 2005, indiferent daca au sau nu Pasaportul Tenis10 activat pentru anul 2015. Vor participa primii 16 baieti si primele 16 fete in ordinea inscrierilor. In cazul in care se sunt mai multi doritori, locurile vor fi suplimentate in functie de disponibilitatea timpului si a terenurilor de joc. Pentru turneele Super10, formatul de joc poate fi consultat aici.

Finalistii fiecarui turneu din Circuitul Super10 sunt invitati automat la Masters-ul care se va disputa la unul dintre cele mai noi cluburi din tara, Grand Slam Tennis Club care dispune de toate facilitatile necesare la standarde ridicate. In cazul in care numarul locurilor disponibile la Masters nu se completeaza, ar putea fi invitati si semifinalistii sau alti jucatori din tururile anterioare.

Turneu Tenis10 3

Din Circuitul Super10 fac parte probele de nivel verde organizate la urmatoarele turnee:

  • Platinum de la Brasov, din 16 mai;
  • Platinum de la Cluj, din 30-31 mai;
  • Super 10 Cup din 5-7 iunie, de la Bucuresti, la Tenis Club 2000, Academia Sever Dron;
  • Super 10 Cup din 3-5 iulie, de la Iasi, la Tenis Club Leo;
  • Super 10 Cup din Albena, din  17-19 iulie;
  • Platinum Mamaia din 31 iulie-1 august;
  • Platinum Chisinau din 29-30 august;
  • Platinum Oradea din 12-13 septembrie.

Participantii in Circuitul Super10 vor primi recomandarea noastra de acceptare in turneul final al circuitului mondial Champions Bowl in cazul in care doresc sa participe. Champions Bowl este un circuit mondial pentru tinerii jucatori de tenis cu varsta cuprinsa intre 9 si 16 ani, care se organizeaza pentru fiecare an de varsta in parte, separat pentru baieti si fete. Cu recomandarea din partea Tenis10, coordonat de MPG, participantii in Circuitul Super10 Cup se vor putea inscrie direct la turneul final ce va avea loc in Turcia, in perioada 18-25 octombrie. Acesta se va desfasura la Starlight Convention Center Thalasso Sports & Spa 5* Resort. Recomandarile de acceptare in turneul final se vor indrepta cu prioritate catre jucatorii cu cea mai buna performanta in Masters-ul de la Bistrita.

Mai multe informatii despre turneul final al Champions Bowl se pot gasi aici.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.