Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ciprian Marica le propune copiilor sportul ca alternativă de petrecere a timpului liber, în cadrul campaniei naționale a Poliției Române de prevenire a criminalității

0

Ciprian Marica le propune copiilor sportul ca alternativă de petrecere a timpului liber, în cadrul campaniei naționale a Poliției Române de prevenire a criminalității

Voluntari, 2 octombrie 2017: Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov, împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Ilfov și Fundația Ciprian Marica, au marcat prima zi din „Săptămâna Prevenirii Criminalității” printr-un eveniment având ca temă delicvența juvenilă, ce a avut loc la Școala Gimnazială Nr. 1 din Voluntari.

 

Ciprian Marica a fost astăzi invitat special al Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov în cadrul campaniei naționale de prevenire a criminalității. Peste 400 de copii, elevi în clasele a VII-a și a VIII-a au fost încurajați să practice sportul, de orice fel pentru o viață sănătoasă și echilibrată.

Ciprian Marica: „Este pentru prima oară când particip la un astfel de eveniment și am acceptat invitația Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov de a vorbi pe tema prevenirii delicvenței juvenile deoarece am convingerea că sportul este un drum sigur pentru a reuși în viață și a sta departe de probleme. Pentru mine Gică Hagi a fost un exemplu. Performanțele lui m-au inspirat și m-au ambiționat. Găsiți-l pe Hagi în sportul vostru preferat și visați ca într-o zi să ajungeți la fel de mare sau de ce nu, chiar mai mare decât el. Visați departe, țintiți și mai departe. Vorbiți cu părinții voștri despre ce vă pasionează. Practicați sportul! Veți învăța ce înseamnă fair play, veți căpăta încredere în voi și vă veți face prieteni. Nu uitați că sportul înainte de toate este sănătate”.

Ciprian Marica a avut parte și de o surpriză. Copiii prezenți la eveniment i-au cântat la mulți ani cu ocazia împlinirii vârstei de 32 de ani. Vizibil emoționat fostul atacant al echipei naționale le-a mărturit elevilor că își amintește cu drag de copilărie și că îi invidiază pentru vârsta lor la care încă pot visa.

Despre Fundaţia Ciprian Marica

Fundaţia Ciprian Marica este o organizaţie non-profit înfiinţată pe 23 noiembrie 2012. Misiunea Fundaţiei Ciprian Marica constă în descoperirea, îndrumarea, formarea şi promovarea tinerilor cu talent şi aptitudini în domeniile artistic, sportiv, educaţional, prin organizarea de acţiuni şi manifestări sportive, culturale şi educaţionale. Fundaţia acţionează pe trei planuri: programe pentru bursieri, programe comunitare şi construirea pas cu pas a unei şcoli vocaţionale, acesta fiind obiectivul pe termen mediu.

Pentru mai multe informaţii contactaţi:

Web: www.fundatiaciprianmarica.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.