Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

cinefoto.ro anunta lansarea proiectului de educatie ecologica, EcoTerra

0

cinefoto.ro anunta lansarea proiectului EcoTerra, proiect ce isi propune sa fie cel mai mare furnizor de educatie ecologica din Romania!

unnamed (1)

Acceseaza aici fisa de proiect.

Te provocam sa te alaturi proiectului, sa aloci timp si idei sau sa donezi. Pana la data de 20 februarie, data lansarii primei serii de materiale educative, avem ca obiectiv acumularea a 20% din bugetul primului an: 35.000 euro.

Pe 1 februarie vom lansa siteul oficial si o campanie de informare publica prin social media.
HAI ALATURI DE NOI!

Asa cum probabil stiti deja, conform Art. 31 din legea 571/2003 privind Codul Fiscal, societatile comerciale au dreptul sa redirectioneze anual 20% din impozitul pe profit, sau maxim 3‰ din cifra de afaceri, catre o organizatie non-profit, un sprijin financiar important pentru acest proiect. Aceasta contributie este complet lipsita de costuri pentru dumneavoastra, fiind vorba de un procent din impozitul pe care il platiti oricum statului. Astfel, puteti face o fapta buna, sustinand o cauza in care credeti cu eforturi minime si in mod complet GRATUIT.

Intrazneste sa crezi intr-un viitor al generatiei educate!
Actiunile preventive sunt pentru viitor, pe termen lung!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.