Cine-i „fraier” şi munceşte? O campanie media din pagina 4 din …Libertatea (?!)

0

O campanie media curajoasă, spunem noi! Din 10 octombrie, timp de patru săptămâni la Europa FM se desfăşoară campania de recunoaştere şi promovare a modelelor adevărate: „Cine-i „fraier” şi munceşte? Că vrem să ne mândrim cu el!”

Dacă în anul 2010 Europa FM le-a ridicat statui celor mai muncitori români, în anul 2011 cei care au înţeles că în viaţă doar prin muncă obţin ce îşi doresc sunt recunoscuţi ca eroi naţionali şi sunt prezentaţi unei ţări întregi în pagina 4 a ziarului ….Libertatea.

Ce ne surprinde (placut!) este prezența ziarului Libertatea în această campanie. Un tabloid care promovează un astfel de proiect este cel puțin interesant…

Poveştile lor merită să iasă din anonimat şi să fie date drept exemplu unei ţări întregi pentru că ei sunt adevăratele valori ce ar trebui să ne reprezinte.

Sursa si mai multe informatii: aici.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează