Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cine a fost eroul tău anul acesta?

0

Uneori sunt colegi, alteori parteneri, iar uneori sunt doar oameni de care am auzit. Dar fac lucruri care ne umplu de admirație. Și de puțină uimire: Când or avea timp să facă voluntariat? Cum au explicat consiliului director că e important să sponsorizeze proiectul ăsta? Cum or fi convins atâția oameni să doneze?

Asociația pentru Relații Comunitare (ARC) și Camera Americană de Comerț în România vor să îi cunoască pe acești oameni care ți-au stârnit admirația și să îi premieze în a unsprezecea ediție anuală a Galei Oameni pentru Oameni, eveniment susținut de Raiffeisen Bank.

Fie că sunt voluntari, fundraiseri sau CSR-iști, o mulțime de oameni din jurul nostru sunt modele de implicare socială care ne inspiră pe toți să facem mai mult pentru cei din jur. Gala Oameni pentru Oameni, un eveniment de recunoaștere a inițiativelor filantropice, vrea să știe cine sunt cei care v-au inspirat în ultimul an și să îi aducă pe scenă pentru a fi cunoscuți de întreaga țară.

Un juriu format din directori și președinți de companii, jurnaliști, filantropi, publicitari și lideri ai societății civile va evalua propunerile trimise până la 20 octombrie și va alege câștigătorii care vor fi premiați la Gala Oameni pentru Oameni din 13 noiembrie.

Gala Oameni pentru Oameni are o tradiție de 11 ani, timp în care a premiat aproape 150 de oameni de bine care au schimbat România și și-au asumat pionieratul filantropiei. Numai la ediția din 2013 au fost înscrise proiecte, acțiuni și voluntari care a însumat o investiție comunitată de 14 milioane de euro.

Mai multe detalii despre Gală, categoriile și formularul de nominalizare găsiți pe http://gala.arcromania.ro.

Gala Oameni pentru Oameni

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.