Cifrele de afaceri au crescut in septembrie fata de august 2009?

1

Semne bune toamna pare că aduce! Așa e! Doar câteva ore de intoxicație negativă la teve și nu îți mai vine a crede că genul acesta de informații mai sunt valide pe plaiurile noastre! Totuși, mai multe voci autorizate, oficiale anunță în această perioadă semne pozitive pentru economia românească! Sperăm să nu fie, însă genul de informații „liniștitoare” la adresa economiei similare cu cele de la începutul acestei crize…

economieDupă aproape un an de scăderi lunare, industriaşii au consemnat, la începutul acestei toamne, creşteri ale principalilor indicatori, arată statisticile oficiale citate de Adevărul.ro

Producţia, comenzile, vânzările şi cifrele de afaceri au crescut în septembrie faţă de august, dar se menţin pe scădere la nouă luni.

În septembrie 2009, producţia industrială a crescut cu peste 21%, valoarea comenzilor noi, reprezentând cererea, a fost cu peste 31% mai mare, iar cifrele de afaceri au avansat cu 13,7% faţă de luna august” conform articolului publicat de Adevărul.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.