Cicloturism la Urlați, „Zânele din Pădurea Magică”

0

În aprilie se dă startul la turism pe bicicletă!

„Zânele din Pădurea Magică” este un eveniment dedicat doamnelor și domnișoarelor, desfășurat în regiunea viticolă Dealu Mare.

Outhentic Cycling Romania și foto4ever.ro invită iubitorii de cicloturism la o tură specială intitulată „Zânele din Pădurea Magică”. Evenimentul va avea loc în vecinătatea orașului Urlați, la doar 90km de București, în weekendul 4-5 aprilie.

Zanele din Padurea Magica

Ce vor face organizatorii pentru zâne?

Evenimentul va începe sâmbătă cu o plimbare în Pădurea Magică de lângă Urlați, pe bicicletă, unde toți participanții se vor putea bucura de natura îmbrăcată în veșminte de primăvară. Pe minunatul traseu ales de organizatori se va servi un picnic într-un peisaj cu o panoramă superbă asupra văii Cricovului, după care zânele, și nu numai, vor fi protagonistele unei ședințe foto. Pauza de cafea, de hidratare și alte câteva surprize frumoase nu vor lipsi.

Participanții vor ajunge apoi tot pe bicicletă în Urlați și la Conacul Bellu. Muzeul de aici este bijuteria arhitecturală a zonei și va putea fi vizitat. În programul de seară sunt incluse o degustare de vinuri alese, doar vorbim despre Dealu Mare, urmată apoi de cină și foc de tabără cu povești.

Pentru cei care doresc să rămână și a doua zi se va organiza o a doua tură pe două roți pe un drum superb și liniștit, printre viile din jurul Urlațiului.

În 2014, noi, cei de la Outhentic Cycling Romania și Asociația Roi am realizat cu sprijinul voluntarilor români și străini marcarea unei rețele de trasee cicloturistice. În total avem în zona Urlați și Ploiești peste 160 km de trasee marcate, pentru toate gusturile și nivelurile de pregătire, de la începători și familii și până la iubitori de concursuri cicliste. Acum ne dorim să aducem cât mai multe persoane care să se bucure de aceste trasee, relaxat, fără a fi vorba de concursuri. Evenimentul din aprilie deschide o serie de tururi care vor atrage iubitorii de natură și de mișcare, dar și consumatorii de produse locale naturale. Le așteptăm pe doamne, pe domnișoare, dar și pe domni să se bucure de minunata Pădure Magică și de frumusețile pe care Urlațiul le oferă vizitatorilor!” a declarat Mircea Crisbășanu, coordonatorul proiectului Outhentic și Vicepreședinte al Asociației Roi.

Traseele ce vor fi parcurse măsoară 40 km în prima zi și 18 km în cea de-a doua zi. Deși evenimentul este dedicat doamnelor și domnișoarelor, oricine este binevenit să participe, inclusiv soții, prietenii sau copiii. Pentru începători va exista posibilitatea de a parcurge doar traseul din pădure de aproximativ 8 km. Punctul de întâlnire pentru toți participanții va fi Monumentul Eroilor de pe platoul Vărbila (harta aici), la ora 11:00. Transportul se va face individual, fie cu trenul până la Ploiești, fie cu mașina personală.

Înscrierea la eveniment presupune achitarea unei taxe de 149 RON pentru participarea de sâmbătă și 249 RON pentru ambele zile (tarif în care sunt incluse cazare și mic dejun). La cerere organizatorii pot pune la dispoziția participanților biciclete pentru închiriat.

Veniturile adunate din acest eveniment vor susține activitățile de întreținere a traseelor marcate din zona Urlați. Informații despre cele 7 trasee se găsesc aici: http://www.ctiurlati.ro/en/

Mai multe detalii despre eveniment pot fi găsite la adresa: http://cyclingromania.ro/zanele-din-padurea-magica/. Evenimentul pe Facebook: https://www.facebook.com/events/957517884283201/

Outhentic Cycling Romania  – www.cyclingromania.ro este un proiect de antreprenoriat social, susținut de către  Asociația Roi, care promovează cicloturismul și dezvoltarea comunităților locale.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.