Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Chestionarul privind impactul ONG-urilor asupra educației în perioada COVID-19, lansat de Federația Coaliția pentru Educație

0

Federația Coaliția pentru Educație (www.coalitiaedu.ro) dorește să pună în evidență sprijinul acordat de sectorul ONG în continuarea procesului educațional în perioada pandemiei COVID-19, provocările și soluțiile găsite sau propuse de ONG-uri, precum și lecțiile învățate.

Vă rugăm să ne sprijiniți prin completarea acestui chestionar până la data de 7 iunie 2020.

Chestionarul este disponibil online aici.

Datele furnizate vor fi agregate și utilizate doar pentru a analiza impactul sectorului neguvernamental în educație în perioada pandemiei COVID – 19.

Mulțumim colegilor din sectorul ONG care au completat deja chestionarul privind impactul ONG-urilor asupra educației în perioada COVID-19, lansat de Federația Coaliția pentru Educație.

Prin acest demers dorim să punem în evidență sprijinul acordat de sectorul ONG în continuarea procesului educațional în perioada pandemiei COVID-19, provocările și soluțiile găsite sau propuse de ONG-uri, precum și lecțiile învățate.

Vom reveni cu raportul ce va rezulta din acest chestionar către organizațille care participă. Dacă aveți întrebări, ne puteți contacta la info@coalitiaedu.ro. Mulțumim!

Sursa: aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.