Chat-ul de Sărbători pentru cei care au pierdut pe cineva drag

0

Crăciunul şi Anul Nou sunt Sărbatori care se petrec în familie, iar tradiţiile şi sentimentul festiv evocă amintiri dureroase în cele peste 200.000 de familii de români care încă resimt dureros lipsa unui om drag. Finalul de an este o perioadă solicitantă, cu trăiri emotionale intense, de aceea Asociatia „Exista viata dupa doliu” oferă pentru al treilea an consecutiv un serviciu de sprijin online unic: Chat-ul de Sărbători pentru cei care au pierdut pe cineva drag.

O echipă de voluntari instruiţi va fi online de Sărbători, pe site-ul www.existaviatadupadoliu.ro şi oricine va putea intra în dialog cu unul dintre ei pentru a vorbi despre omul drag, a afla ce trăiri sunt naturale în această perioadă sau doar pentru a-şi împartaşi grijile pentru a găsi alinare. Comunicarea se face în scris, nu audio-video şi nu este necesară o înscriere prealabilă.

Programul Chatului LIVE de Sărbători este: în fiecare zi începând cu 24 decembrie şi până pe 2 ianuarie (inclusiv) între orele 14.00 – 22.00. În afara acestui interval, mesajele se pot trimite pe email contact@existaviatadupadoliu.ro şi un răspuns va fi oferit în maxim 24 ore.

exista viata dupa doliu

Asociaţia “Exista viaţa dupa doliu!” este o organizaţie non-profit, deschisă tuturor confesiunilor religioase şi poate fi susţinută prin 2% din impozitul anual, donaţii şi sponsorizări (20% din impozitul pe profit). Din 2010 pana azi peste 5.000 de români din toată ţara au primit sprijin direct şi online, iar asociatia a organizat în premieră în România o Tabără de sprijin pentru văduve tinere (Premiul III la Gala Societăţii Civile 2014) şi un program terapeutic pentru 100 de copii după moartea unui parinte (câştigător în “Ţara lui Andrei” 2013 în Suceava).

Detalii pe site: http://goo.gl/5VoJip

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează